Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνεχίζεται το… μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί για τον Γουίλιαμς!
Παρί Σεν Ζερμέν

Συνεχίζεται το… μπρα ντε φερ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί για τον Γουίλιαμς!

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να εργάζεται σκληρά ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του μεγάλου στόχου της Μπαρτσελόνα, Νίκο Γουίλιαμς.

27.07.2024 | 21:21

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειες για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του αστέρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς, με στόχο να τον… κλέψει από την Μπαρτσελόνα. Οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τον παίκτη και προσπαθούν να τον πείσουν να πάει στη Γαλλία και όχι στη Βαρκελώνη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με το «RMC Sports», η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να προσφέρει τα διπλάσια στον Νίκο Γουίλιαμς από όσα θα του προσφέρουν οι «Μπλαουγκράνα». Η Παρί θέλει σαν «τρελή» να αποσπάσει την υπογραφή του αλλά μόνο εύκολο δε θα είναι αυτό για τον γαλλικό σύλλογο.

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στην κούρσα για το αστέρι του Euro 2024. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες για το αν οι Καταλανοί μπορούν να φέρουν οικονομικά εις πέρας τη συμφωνία. Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Μπαρτσελόνα δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει η ισπανική ομάδα να πληρώσει το ποσό που ζητάει η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Παρί θέλει τον Νίκο Γουίλιαμς

Εν τω μεταξύ, η Παρί διατηρεί τις επιλογές της ανοιχτές και λέγεται ότι εξετάζει και άλλους στόχους, συμπεριλαμβανομένου του Τζέιντον Σάντσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρ’ όλα αυτά, η πρωταρχική τους προσοχή παραμένει στον Γουίλιαμς,

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να προσθέσει τον Γουίλιαμς στην ομάδα της και ελπίζει ότι θα επιλέξει να μετακομίσει στο Καμπ Νου. Ωστόσο, ο σύλλογος ετοιμάζει και εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που αποτύχει η επιδίωξη της απόκτησης του 22χρονου. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή της στον Ντάνι Όλμο, για τον οποίον ήδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Διαβάστε επίσης: Τέλος τα σενάρια για Παρί και Όσιμεν – Το λάθος της Νάπολι στις διαπραγματεύσεις

Έτσι, φαίνεται πως θα υπάρξει πραγματικό… ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νίκο Γουίλιαμς.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version