Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεράστιο deal – Κλείδωσε νέα σπουδαία μεταγραφή η Τσέλσι!
Τσέλσι

Τεράστιο deal – Κλείδωσε νέα σπουδαία μεταγραφή η Τσέλσι!

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ και πλέον βάζει... δύσκολα στον Μεντί!

27.07.2024 | 18:09

Η Τσέλσι για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο… κάνει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και ενισχύει με ποιοτικές λύσεις το ήδη σπουδαίο της ρόστερ, ποντάροντας στο παρόν, αλλά θωρακίζοντας κυρίως και το μέλλον του συλλόγου.

Οι Λονδρέζοι βάζουν ξανά το χέρι βαθιά στην τσέπη και όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, η ομάδα του Μαρέσκα ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Φίλιπ Γίορκενσεν!

Ο 22χρονος γκολκίπερ πρέπει ήδη να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, με τους Άγγλους να βγάζουν 24.5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους και την Βιγιαρεάλ να προχωράει σε μια σημαντική πώληση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Δανός σταρ θα υπογράψει άμεσα ένα πολυετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και έρχεται στο Λονδίνο για να διεκδικήσει θέση βασικού, βάζοντας μεγάλο ανταγωνισμό στον Μεντί.

Ήταν μια απόφαση του προπονητή της Τσέλσι, ο οποίος ζήτησε την απόκτηση ενός νεαρού γκολκίπερ και ο Γιόρκενσεν ήταν ο πρώτος του μεταγραφικός στόχος με την διοίκηση της ομάδας να του κάνει το χατίρι.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 38 ματς με την Βιγιαρεάλ, κρατώντας 6 φορές το «μηδέν» στην εστία του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version