Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άστον Βίλα έβαλε σκοπό να χαλάσει την επίθεση της Μπαρτσελόνα
Premier League

Η Άστον Βίλα έβαλε σκοπό να χαλάσει την επίθεση της Μπαρτσελόνα

Ο Ουνάι Έμερι θέλει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μουσά Ντιαμπί με τον αστέρα της Μπαρτσελόνα.

28.07.2024 | 12:08

Αντίστροφη μέτρηση για μια ιστορική χρονιά για την Άστον Βίλα. Οι «Χωριάτες» ετοιμάζονται για μια γεμάτη σεζόν. Πολύ περισσότερο ετοιμάζονται για την παρουσία τους στο φετινό Champions League. Ο Ουνάι Έμερι και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο πέρυσι, η οποία τους χάρισε το εισιτήριο για το… σεντόνι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ κινείται δυναμικά στην μεταγραφική αγορά ενισχύοντας το δυναμικό της με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ονάνα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Έβερτον έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ένας εξαιρετικός μέσος που θα δώσει πολλά συν στην ομάδα του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός προπονητής αυτή τη στιγμή βλέπει το ρόστερ του και παρατηρεί πως άμυνα και μεσαία γραμμή είναι καλυμμένα. Η γραμμή που θέλει ενίσχυση είναι η επιθετική.

Διάβασε επίσης: Τώρα αρχίζει το καλό: Λονδρέζικη μάχη με έπαθλο τον Χούλιαν Άλβαρεζ

Πριν από λίγες ημέρες η Βίλα αποχαιρέτησε τον Μουσά Ντιαμπί, με τον Γάλλο επιθετικό να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ. Ο Έμερι θέλει μέσα στις επόμενες ημέρες να βρει τον αντικαταστάτη του Ντιαμπί. Να βρει τον κατάλληλο εξτρέμ που θα του κάνει τη δουλειά. Έναν παίκτη που να έχει το γκολ αλλά και την εμπειρία από παιχνίδια επιπέδου Champions League.

Στο μάτι του Έμερι ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα

Το βρετανικό Football Insider αναφέρει πως ο μεγάλος στόχος της Άστον Βίλα βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραφίνια. Οι «Χωριάτες» κατά το ρεπορτάζ μπαίνουν στη μάχη για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού και συναγωνίζονται ομάδες της Premier League και της Σαουδικής Αραβίας. Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται πρόθυμη να πουλήσει όμως βάζοντας τους δικούς της όρους! Συζητά ποσά μεγαλύτερα των 60 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version