Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τζένοα έχει… αμφιβολίες για την απόκτηση του Ντε Χέα!
Serie A

Η Τζένοα έχει… αμφιβολίες για την απόκτηση του Ντε Χέα!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, ωστόσο η Τζένοα φαίνεται πως εξετάζει και άλλες επιλογές.

28.07.2024 | 22:21

Η Τζένοα βρίσκεται στην αγορά και αναζητά ενεργά έναν νέο τερματοφύλακα για την επόμενη αγωνιστική μετά την πρόσφατη μεταγραφή του Ζοζέπ Μαρτίνες στην Ίντερ. Μεταξύ των υποψηφίων που εξετάζονται είναι ο Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ντε Χέα, ο οποίος θα κλείσει τα 34 του χρόνια τον Νοέμβριο, έχει δείξει ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της Τζένοα. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση για το αν θα υπογράψει τον έμπειρο τερματοφύλακα, καθώς έχει μερικές αμφιβολίες για την κατάστασή του. Ενώ ο Ντε Χέα παραμένει ένας ισχυρός υποψήφιος, η Τζένοα συνεχίζει να αξιολογεί άλλες πιθανές επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η Τζένοα έχει αμφιβολίες για την απόκτηση του Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα έφερνε πλούσια εμπειρία στην ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Το ιστορικό του στα υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαίρου τον καθιστά μια πολύτιμη πιθανή προσθήκη, καθώς η Τζένοα στοχεύει στην ενίσχυση της ομάδας της. Στην πιο πρόσφατη σεζόν του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα πραγματοποίησε 58 συμμετοχές, δεχόμενος 61 γκολ, αλλά και εξασφαλίζοντας 25 clean sheets.

Αν και η πιθανή μετακίνηση του Ντε Χέα στη Γένοβα θα ενίσχυε αναμφίβολα την ομάδα, η διοίκηση του συλλόγου ζυγίζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση. Φυσικά, αν όντως ολοκληρωθεί θα πρόκειται για μία μεγάλη πρόταση για τον ιταλικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Εμείς ζούμε στο 2024 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε στη δεκαετία του ’90 με αυτή τη φανέλα! (pics)

Θυμίζουμε πως ο Νταβίντ Ντε Χέα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και αγωνίστηκε και δύο χρόνια στην ανδρική ομάδα πριν αποχωρήσει για τους «Κόκκινους Διαβόλους». Συνολικά στη καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 664 παιχνίδια. Σε αυτά έχει δεχθεί 740 γκολ και έχει κρατήσει 223 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ έχει δει και 11 κίτρινες. Τέλος, σημειώνεται πως η μεταγραφική αξία του Ισπανού τερματοφύλακα φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version