Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: «Αντεπίθεση»… με εντολή Αντσελότι – Απαντούν θετικά τα δύο αστέρια της!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: «Αντεπίθεση»… με εντολή Αντσελότι – Απαντούν θετικά τα δύο αστέρια της!

Θετικά είναι τα μαντάτα για τους πρωταθλητές Ισπανίας!

28.07.2024 | 18:40

Η Ρεάλ Μαδρίτης τρέχει για να ολοκληρώσει το ρόστερ της… για τα επόμενα χρόνια. Οι μεταγραφές των Μπαπέ και Έντρικ φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες για την νέα σεζόν.

Παρά την αποχώρηση των Νάτσο και Κρόος, οι Μαδριλένοι έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν για την απόκτηση κάποιου στόπερ ή κάποιου μέσου και οι λύσεις θα δοθούν εκ των έσω…

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν ρίξει πλέον όλο τους το ενδιαφέρον σε δύο περιπτώσεις ανανεώσεων, θέλοντας να κρατήσει για πάντα στο Μπερναμπέου τους Ντάνι Καρβαχάλ και Μεντί. Τα συμβόλαιο των δύο σταρ με τη Ρεάλ λήγουν το καλοκαίρι του 2025 και ο σύλλογος… τρέχει για να τους κρατήσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, ο Μεντί φαίνεται να έχει ήδη πει το μεγάλο “ναι” και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με τους “μερένχες”! Ο Αντσελότι τον έπεισε να απαντήσει θετικά στην ηγεμονική πρόταση των Ισπανών.

Από την άλλη η Ρεάλ γνωρίζει καλά πως ο Καρβαχάλ είναι ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο και θέλει αρχικά να τον κρατήσει μέχρι και το 2026. Ο Ισπανός θεωρεί τη Ρεάλ «σπίτι» του και θα απαντήσει θετικά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version