Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τώρα αρχίζει το καλό: Λονδρέζικη μάχη με έπαθλο τον Χούλιαν Άλβαρεζ
Μάντσεστερ Σίτι

Τώρα αρχίζει το καλό: Λονδρέζικη μάχη με έπαθλο τον Χούλιαν Άλβαρεζ

Η λίστα με τις ομάδες πρώτης γραμμή που λαχταρούν τον Χούλιαν Άλβαρεζ όλο και μεγαλώνει!

28.07.2024 | 10:29

Έχουν γραφτεί σενάρια επί σεναρίων για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Χούλιαν Άλβαρεζ. Ο ταλαντούχος φορ οδεύει στη 3η του σεζόν στους «Πολίτες» πάντοτε στη σκιά του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Αργεντινός μοιραία έχει ρόλο αναπληρωματικού στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο Χάαλαντ δεν μπορεί – δε γίνεται – να βγει από την ενδεκάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το όνομά του έχει γραφτεί πολλάκις και έχει συνδεθεί με ουκ ολίγες ομάδες πρώτης γραμμής. Πριν από λίγες ημέρες ο Χούλιαν Άλβαρεζ πρωταγωνιστούσε στο ρεπορτάζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Για την ώρα όμως όλα αυτά παραμένουν φήμες. Ο ταλαντούχος επιθετικός ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και οι «Πολίτες» είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε συζήτηση για εκείνον.

Διάβασε επίσης: Ο στόχος της Ρεάλ οδεύει στη Γερμανία – Στρέφεται αλλού η «Βασίλισσα»!

Στη λίστα των επίδοξων «μνηστήρων» για τον Αργεντινό επιθετικό βρίσκονται πολλές ακόμη ομάδες. Ανάμεσά τους και δύο μεγαθήρια από το Λονδίνο. Το βρετανικό TeamTalk διαρρέει πως Άρσεναλ και Τσέλσι βρίσκονται αμφότερες στο κυνήγι του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι απαιτήσεις της Σίτι για τον Άλβαρεζ

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έλεγε όχι στην πώληση του παίκτη. Αρκεί να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό μεταφράζεται σε πρόταση που αγγίζει και ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ. Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να χτυπήσουν τα δικαιώματα του Αργεντινού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να τον αποκτήσει;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version