Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακατανόητη απόφαση της Μπάγερν – Πουλάει τον ηγέτης της… αλλά όχι στη Ρεάλ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Ακατανόητη απόφαση της Μπάγερν – Πουλάει τον ηγέτης της… αλλά όχι στη Ρεάλ!

Η Μπάγερν Μονάχου το πήρε απόφαση! Βάζει πωλητήριο στον ηγέτη της

29.07.2024 | 17:26

Η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να πείσει τον Κίμιχ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα, όμως δεν τα κατάφερε σε καμία περίπτωση. Για αυτόν τον λόγο σύμφωνα με ΜΜΕ της Γερμανίας, οι Βαυαροί πήραν μια απόφαση-σοκ, καθώς αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στον αρχηγό της ομάδας!

Συγκεκριμένα, ο Κίμιχ θέλει να αποχωρήσει και η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε σε επίσημο ενδιαφέρον για τον έμπειρο πλέον μπακ-χαφ. Οι Παριζιάνοι έμαθαν πόσα ζητάει η Μπάγερν Μονάχου για τον Κίμιχ και είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πώληση του Κίμιχ είναι πλέον μονόδρομος για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο! Την ίδια ώρα η Παρί είναι δεδομένο πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που ζητάνε οι Βαυαροί…

Οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες. Την ίδια ώρα από την Μπάγερν διαρρέεται πως όλες οι ομάδες θα μπορούν να ονειρεύονται τον Κίμιχ, εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν θέλει να «δυναμώσει» και άλλο την ομάδα του Αντσελότι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version