Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε σκοπό το 2025 να τερματίσει το ποδόσφαιρο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε σκοπό το 2025 να τερματίσει το ποδόσφαιρο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη τελειοποίηση της ομάδας της!

29.07.2024 | 11:25

Μην κάνετε ζημιές στη Ρεάλ Μαδρίτης… νευριάζει! Πριν από λίγες ημέρες τα όνειρα της «Βασίλισσας» για την απόκτηση του Λένι Γιορό έγιναν εφιάλτες. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Μαδριλένους, βρισκόταν πολύ κοντά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όμως ξαφνικά… έστριψε με κατεύθυνση προς το Ολντ Τράφορντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε ισχυρό πλήγμα καθώς άπαντες στον σύλλογο ήθελαν πολύ να δουν τον Γιορό στα λευκά. Τελικά όμως αυτό δεν θα γίνει και οι Μαδριλένοι θα ψάξουν αλλού – μπορεί και όχι – για κεντρικό αμυντικό. Το πλάνο του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορεί να ανακοπεί από μια αποτυχία.

Διάβασε επίσης: Ξεκάθαρη η στάση της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Αρντά Γκιουλέρ!

Οι δύο παιχταράδες που μπορεί να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης… τσάμπα και να γίνει απλά πανίσχυρη

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον τρόπο να δυναμώνει συνεχώς το ρόστερ της ομάδας του. Να φέρνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που τραβούν το σύνολο στην επιτυχία. Το ισπανικό RELEVO αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει πίσω της το «ναυάγιο» με τον Γιορό και σκέφτεται ήδη τις κινήσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση έχει επικεντρωθεί σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να έρθουν στο Μπερναμπέου χωρίς να κοστίσουν ούτε ένα ευρώ. Πρόκειται για τους Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Αλφόνσο Ντέιβις. Τα συμβόλαια των δύο υπερταλαντούχων ποδοσφαιριστών με Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα ολοκληρώνονται με το τέλος της νέας σεζόν. Ο Πέρεθ προσπαθεί να τους πείσει και τους δύο να μην ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες τους. Να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει και μετά να έρθουν ως ελεύθεροι στη Ρεάλ. Φανταστείτε τη «Βασίλισσα» με τους δύο αυτούς παίκτες στα φτερά της αμυντικής της γραμμής!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version