ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ενισχύει την μεσαία της γραμμή… μέσω Ίντερ!

Η Σεβίλλη φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά στο να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη της Ίντερ.

Η Σεβίλλη ενισχύει την μεσαία της γραμμή… μέσω Ίντερ!

Η Σεβίλλη και η Ίντερ βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γάλλου μέσου, Λουσιέν Αγκούμε. Ο 22χρονος, ο οποίος πέρασε το τελευταίο μέρος της περασμένης σεζόν ως δανεικός από τη Σεβίλλη, είναι έτοιμος να μετακομίσει μόνιμα στην ισπανική ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ίντερ, ο Αγκούμε βρήκε περιορισμένες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί αρκετές φορές δανεικός. Το σύντομο αλλά εντυπωσιακό πέρασμά του από τη Σεβίλλη την περασμένη σεζόν ενθάρρυνε τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να επιδιώξει την μόνιμη μεταγραφή του.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αγκουμέ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Sky Sport Italia», Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Σεβίλλη είχε οψιόν αγοράς του Αγκουμέ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ μετά τον δανεισμό του, αλλά επέλεξε να μην την ασκήσει. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Αγκουμέ συνεχίστηκε και τώρα διαπραγματεύεται ένα χαμηλότερο ποσό, που φέρεται να κυμαίνεται μεταξύ 3-5 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με ένα ποσοστό από οποιαδήποτε μελλοντική πώληση.

Ο Αγκουμέ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με τη μορφή δανεισμού, όπως στην Σπέτσια, την Μπρεστ, στην Τρουά, ελπίζοντας πως θα έβρισκε τακτικό χρόνο συμμετοχής στην Ίντερ. Κάτι τέτοιο πλέον φαντάζει αδύνατο να συμβεί και έτσι όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη, η οποία υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Διαβάστε επίσης: Η Γιουβέντους ρώτησε για τον μέσο της Ίντερ και… έφαγε πόρτα!

Η Ίντερ απέκτησε τον Αγκουμέ από την Σοσό το 2019 και από τότε τον έδινε ως δανεικό κάθε χρόνο. Με τους «Νερατζούρι» ο 22χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 4 φορές, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 109 παιχνίδια, στα οποία μετράει 1 γκολ και 4 ασίστ. Τέλος, σημειώνεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως η Σεβίλλη αναμένεται να τον αποκτήσει σε… προνομιακή τιμή.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ