Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Oι έντεκα πιο «καυτοί»… free agents – Ηχηρά ονόματα που κυκλοφορούν τσάμπα! (pic)
Μπαρτσελόνα

Oι έντεκα πιο «καυτοί»… free agents – Ηχηρά ονόματα που κυκλοφορούν τσάμπα! (pic)

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το κορυφαίο επίπεδο... που κάθε ομάδα μπορεί να τους αποκτήσει ΤΣΑΜΠΑ!

29.07.2024 | 17:42

Έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουλίου και αρκετές ομάδες βάζουν πλώρη για να.. τελειοποιήσουν το μεταγραφικό τους πλάνο για την ερχόμενη σεζόν που πλησιάζει. Τα ρόστερ των ομάδων έχουν λίγο πολύ «κλειδώσει».

Παρόλα αυτά υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από το κορυφαίο επίπεδο που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά, καθώς έχουν μείνει χωρίς συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα υπάρχουν τουλάχιστον έντεκα ποδοσφαιριστές που άνετα θα αγωνιζόντουσαν στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και κάθε σύλλογος θα μπορούσε να τους αποκτήσει χωρίς… ευρώ.

Αναλυτικά οι πιο καυτοί… ελεύθεροι:Nτε Χέα, Χούμελς, Σέρχιο Ράμος, Ερμόσο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντέλε Άλι, Ραμπιό, Ροντρίγκεζ, Ντεπάι, Μαρσιάλ, Ντι Μαρία

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παράλληλα οι Μάρκο Ρόις, Μουνιαίν, Μπεν Γιεντέρ, Αλέξις Σάντσεζ και Μάτιπ… περιμένουν με την σειρά τους μια προσφορά από το κορυφαίο επίπεδο.

Μιλάμε για παίκτες που έχουν αποδείξει την τεράστια ποιότητα τους, με αρκετούς εξ αυτών μάλιστα να είναι σε εξαιρετική ηλικία, ενώ άλλοι μπορούν έστω με την εμπειρία τους να ανεβάσουν επίπεδο κάθε ρόστερ.

Μι

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version