Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ξανά στα κόκκινα ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά όχι του Ολυμπιακού (pic)
Conference League

Επίσημο: Ξανά στα κόκκινα ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά όχι του Ολυμπιακού (pic)

Δεν βγάζει το κόκκινο από πάνω του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο.

30.07.2024 | 19:02

Αφού δεν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, καθώς η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε το δανεισμό του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 22χρονος μέσος συνεχίζει στη Λιέγη, με το deal να προβλέπει και οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Βέλγοι μπορούν να αγοράσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο Αλεξανδρόπουλος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στους Πειραιώτες. Συνολικά 31 φορές φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σκοράροντας τρία γκολ. Αποτέλεσε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την εμφάνιση τόσο του ΟΣΦΠ όσο και του Παναθηναϊκού. Ενώ με τη Σπόρτινγκ όπου κι ανήκει έχει παίξει 13 φορές στην πρώτη και δύο στη δεύτερη ομάδα. Μην ξεχάσουμε ότι ο γεννημένος στο Μαρούσι μέσος κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό τη σεζόν που πέρασε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version