Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεγαθήριο της Premier League έρχεται να τελειώσει τα όνειρα όλων για Ντάνι Όλμο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μεγαθήριο της Premier League έρχεται να τελειώσει τα όνειρα όλων για Ντάνι Όλμο!

Άλλος ένας «μνηστήρας» για τον χαρισματικό Ντάνι Όλμο!

30.07.2024 | 11:20

Είναι ένα από τα ονόματα που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο στη καλοκαιρινή μεταγραφική είναι ο Ντάνι Όλμο! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έλαμψε με την παρουσία του τόσο στη Bundesliga με τη φανέλα της Λειψίας όσο και με τους «Φούριας Ρόχας» στο EURO2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος άσσος δικαίως μετά από αυτή τη σεζόν βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Η Λειψία δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με πολυετές συμβόλαιο όμως μοιάζει δύσκολο να τον διατηρήσει στις τάξεις της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου έχουν δείξει καιρό τις προθέσεις τους να κυνηγήσουν τον Ντάνι Όλμο. Έχουν κάνει τις προτάσεις τους όμως για την ώρα καμία από τις δύο δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελε την υπόθεση.

Διάβασε επίσης: Το ευχάριστο… πρόβλημα του Αντσελότι με Γκιουλέρ – «Φτιαγμένος» ο Τούρκος

Δυναμικό μπάσιμο της Γιουνάιτεντ για Όλμο

Το ρεπορτάζ της καταλανικής Mundo Deportivo βάζει έναν ακόμη ισχυρό παίκτη στον αγώνα για τα δικαιώματα του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Οι Καταλανοί αποκαλύπτουν την εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν να γεμίσουν την επιθετική τους γραμμή με ταλέντο και ποιότητα και ο Ντάνι Όλμο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο βρετανικός σύλλογος μπορεί να φθάσει με ευκολία τα ποσά που ζητά η Λειψία, περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ!

Το θέμα είναι αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο Ολντ Τράφορντ. Σε μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να βρει αγωνιστική ταυτότητα και να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μεγαθήρια του Νησιού. Η Γιουνάιτεντ θέλει να πείσει τον παίκτη για το αντίθετο. Να του προσφέρει σιγουριά και πάνω από όλα… όραμα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version