Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τζάκα έδειξε σε όλους πόσο… μικρή είναι η Άρσεναλ: Η δήλωσή του που έγινε viral!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο Τζάκα έδειξε σε όλους πόσο… μικρή είναι η Άρσεναλ: Η δήλωσή του που έγινε viral!

Ο Γρανίτ Τζάκα με δηλώσεις έσπευσε να επισημάνει προς όλους ότι η μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν μόνο τυχαία δεν ήταν!

30.07.2024 | 18:03

Ο Γρανίτ Τζάκα το καλοκαίρι του 2023 πήρε μία μεγάλη και γενναία απόφαση. Να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι αυτό δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για εκείνον. Το να αποχωρήσει από έναν σύλλογο που είχε ανοδική πορεία και να πάει στις «ασπιρίνες» που δεν είχαν κατακτήσει ούτε ένα πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά ο Ελβετός χαφ όχι μόνο γελάει, αλλά το κάνει και με στόμφο. Μιας και κατάφερε να είναι από τα βασικά μέλη της γερμανικής ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όντας αήττητη. Και παραλίγο στον τελικό του Europa League να νικήσουν και την Αταλάντα και να κατακτήσουν ένα μυθικό τρεμπλ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Πλέον είναι επίσημο… Παίκτης της Άρσεναλ και με τη βούλα ο Καλαφιόρι!

Ο Γρανίτ Τζάκα μίλησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» και επισήμανε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τη Λεβερκούζεν και τον Τσάμπι Αλόνσο, ώστε να τα πάνε ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν. Μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό που πέτυχαν ο Ελβετός και οι συμπαίκτες του είναι μία φούσκα που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σκάσει για τα καλά με τη Λεβερκούζεν να επιστρέφει στη φυσική της θέση!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γρανίτ Τζάκα για τη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν:

«Όλοι θεωρούσαν ότι ήταν ένα βήμα προς τα πίσω για εμένα αυτή η μεταγραφή. Δηλαδή το να αφήσω την Αγγλία και την Άρσεναλ για χάρη της Μπάγερ Λεβερκούζεν που είναι στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Όχι μόνο δεν ήταν ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά έδειξα σε όλους ότι ήταν για εμένα δύο βήματα προς τα μπροστά. Πλέον στόχος όλων μας είναι να τα πάμε τη νέα σεζόν ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι», τα λόγια του στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version