Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
SPORT: Η απόφαση της Μπαρτσελόνα που… ξινίζει στους οπαδούς της
Μπαρτσελόνα

SPORT: Η απόφαση της Μπαρτσελόνα που… ξινίζει στους οπαδούς της

Η καταλανική SPORT αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αποκτήσει παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

30.07.2024 | 14:25

Άλλο ένα καλοκαίρι που οι μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα είναι με το… σταγονόμετρο! Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν άλλα δεν μπορούν να χτυπήσουν τους μεταγραφικούς τους στόχους. Τα οικονομικά τους είναι στα… Τάρτατα και προσπαθούν με πολυσύνθετες προτάσεις να πείσουν πρωτοκλασάτες ομάδες και παίκτες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το βάρος της διοίκησης Λαπόρτα έχει πέσει σε δύο ποδοσφαιριστές που αφορούν την επιθετική γραμμή. Αναφερόμαστε στους Νίκο Γουίλιαμς και Ντάνι Όλμο που και οι δύο βρίσκονται σταθερά στο στόχαστρο της καταλανικής ομάδας. Πέρα από εκεί δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν σκέψη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ της SPORT.

Διάβασε επίσης: Στα χνάρια του Τσάβι ο Φλικ, ίδιο λάθος στα χαφ της Μπαρτσελόνα

Μένει όπως έχει η Μπαρτσελόνα στα χαφ της

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει πως η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει πρόσωπα στη μεσαία της γραμμή. Ούτε θα αποχωριστεί κάποιος αλλά ούτε και θα αποκτήσει. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση. Γνωρίζει από πρώτο χέρι για τα οικονομικά της ομάδας και η προτεραιότητα που δίνεται είναι στην επίθεση. Και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός προτιμά να γεμίσει η επίθεσή του. Ειδικά με τα ονόματα που γράφονται.

Έχει βρει τον τρόπο που θα θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή. Αυτό που λείπει είναι η πινελιά στη γραμμή κρούσης. Να πλαισιώσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν την ντρίμπλα και την ατομική προσπάθεια. Να προκαλέσουν ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή και με το ταλέντο τους να σερβίρουν ιδανικά στον μετρ του σκοραρίσματος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version