Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ευχάριστο… πρόβλημα του Αντσελότι με Γκιουλέρ – «Φτιαγμένος» ο Τούρκος
Ρεάλ Μαδρίτης

Το ευχάριστο… πρόβλημα του Αντσελότι με Γκιουλέρ – «Φτιαγμένος» ο Τούρκος

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε έναν ακόμη παιχταρά!

30.07.2024 | 10:14

Ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν δεν αλλάζει! Οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα σε Ισπανία και Champions League και παράλληλα να κατακτήσουν όλα τα υπόλοιπα τρόπαια που θα διεκδικήσουν. Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ γεμάτο ποδοσφαιριστές με ταλέντο και προσωπικότητα. Λύσεις σε όλες τις θέσεις και παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο και θα έπαιζαν βασικοί και οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πλανήτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα από τα αστέρια που πέρυσι είχαν περιορισμένο ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Αρντά Γκιουλέρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε πέρυσι από τη Φενέρμπαχτσε όμως λίγο η απειρία του, λίγο το νεαρό της ηλικίας του και οι μικροτραυματισμοί του τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα μακριά από την ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Διάβασε επίσης: Στα χνάρια του Τσάβι ο Φλικ, ίδιο λάθος στα χαφ της Μπαρτσελόνα

Ορεξάτος ο Γκιουλέρ στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης

Η MARCA αναφέρει πως ο Γκιουλέρ φέτος θέλει να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους Μαδριλένους να πετύχουν τους στόχους τους. Ο 19χρονος έχει μπει πολύ δυνατά στην προετοιμασία της «Βασίλισσας». Έχει εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες, με πρώτον από όλους τον Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής αντιλαμβάνεται πως έχει στα χέρια του έναν ακόμη εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Άλλη μια ποιοτική λύση στην επίθεση.

Ο Αρντά Γκιουλέρ ολοκλήρωσε εξαιρετικά τη σεζόν καθώς μετά τη πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε ως βασικός της Εθνικής Τουρκίας στα τελικά του EURO2024. Έκανε πολύ καλά παιχνίδια, στη συνέχεια πήρε τις ανάσες του με τις καλοκαιρινές του διακοπές και τώρα επέστρεψε στη δράση. Θέλει αυτή να είναι η δική του χρονιά και να κλέψει αρκετή από τη δόξα που θα πάρουν τα λαμπερά αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version