Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατροπή και μια ανάσα από τη συμφωνία Μπαρτσελόνα – Σίτι!
Μάντσεστερ Σίτι

Ανατροπή και μια ανάσα από τη συμφωνία Μπαρτσελόνα – Σίτι!

Η καταλανική SPORT ισχυρίζεται πως η Μπαρτσελόνα γύρισε τη κατάσταση και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον Ζοάο Φέλιξ!

31.07.2024 | 13:52

Έχουν γραφτεί – και θα συνεχίσουν να γράφονται – πολλά για την περίπτωση του Ζοάο Κανσέλο. Ο Πορτογάλος αμυντικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα. Έπαιξε σταθερά όλη τη σεζόν και πριν από δύο μήνες ολοκλήρωσε τον δανεισμό του επιστρέφοντας στην Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος άσσος επέστρεψε αναγκαστικά και τώρα περιμένει που θα τον φέρει η επόμενη σεζόν. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πολλάκις την επιθυμία του. Θέλει να παίξει ξανά στην Μπαρτσελόνα και αυτή τη φορά όχι ως δανεικός αλλά να βρεθεί στους «μπλαουγκράνα» ως κανονική μεταγραφή.

Διάβασε επίσης: DIARIOAS: Μόνο μία ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς

Τώρα πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Ζοάο Κανσέλο

Μέχρι… χθες τα διεθνή ΜΜΕ έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα αδυνατούσε  να έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι. Πως οι «Πολίτες» ζητούσαν ποσά που αγγίζουν ή υπερβαίνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το σκηνικό αλλάζει και η καταλανική SPORT ισχυρίζεται πως η πίεση του παίκτη προς τη διοίκηση της Σίτι πιάνει τόπο. Ο Κανσέλο μαζί με τον μάνατζερ του καταφέρνει να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σίτι και να φέρει τις δύο ομάδες κοντά σε συμφωνία.

Ο Χάνσι Φλικ εξαρχής έχει ζητήσει από τη διοίκηση Λαπόρτα να παλέψει με όλες τις δυνάμεις την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο. Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως ο Πορτογάλος μπορεί να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, τόσο αμυντικά όσο και στο επιθετικό κομμάτι και περισσότερο σε αυτό της δημιουργίας. Το κλίμα έχει αλλάξει και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε τον Πορτογάλο αμυντικό να φορά ξανά την «μπλαουγκράνα» φανέλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version