Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
DIARIOAS: Μόνο μία ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς
Παρί Σεν Ζερμέν

DIARIOAS: Μόνο μία ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς

Το μαδριλένικο ΜΜΕ αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα απομακρύνεται αισθητά από τον Νίκο Γουίλιαμς.

31.07.2024 | 12:40

Οι μέρες περνούν και η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρνει να κλείσει επιτυχώς τη συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς. Καιρό τώρα ο 22χρονος επιθετικός των Βάσκων βρίσκεται στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας της καταλανικής ομάδας όμως οι «μπλαουγκράνα» αδυνατούν να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» μιας και η πρότασή τους δεν ικανοποιεί τη διοίκηση της Αθλέτικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μπορεί να έχει σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη όμως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κλείσει τη συμφωνία καθώς όπως φαίνεται δεν έχει τα χρήματα που ζητά η βάσκικη ομάδα. Σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής DIARIOAS αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Όσο περνάει ο χρόνος τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να δούμε τον Νίκο Γουίλιαμς στη Βαρκελώνη.

Διάβασε επίσης: Τα έσκασε ο Μαρινάκης και έφερε παίχταρο στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν το προβάδισμα για Νίκο Γουίλιαμς

Οι Μαδριλένοι ισχυρίζονται πως το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή για την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι εξαρχής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο άσσο. Ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, θέλει τον συμπατριώτη του στο Παρίσι. Πιστεύει πως ο Νίκο Γουίλιαμς θα μπορούσε να μπει στα… παπούτσια του Κιλιάν Μπαπέ και να αναπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το κενό του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί με ευκολία να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρει να πείσει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Νίκο Γουίλιαμς θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι σαφές πως δεν θα περιμένει καιρό τους «μπλαουγκράνα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version