Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους από τα παλιά: Έριξε στο τραπέζι 45 εκατ. ευρώ για τον παιχταρά της Serie A
Γιουβέντους

Γιουβέντους από τα παλιά: Έριξε στο τραπέζι 45 εκατ. ευρώ για τον παιχταρά της Serie A

Η Γιουβέντους τα δίνει όλα για να αποκτήσει τον μεγάλο πόθο του Τιάγκο Μότα.

31.07.2024 | 11:43

Η έλευση του Τιάγκο Μότα στο Τορίνο έφερε αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των οπαδών της Γιουβέντους. Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» επένδυσε στον προπονητή της χρονιάς στη Serie A. Στον άνθρωπο που με μαεστρία οδήγησε την Μπολόνια σε ιστορικές στιγμές. Οι «Ροσομπλού» στα χέρια του πραγματοποίησαν μυθική σεζόν και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Γιουβέντους άρπαξε τον Μότα από την Μπολόνια και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό της και τώρα προσπαθεί να τον πλαισιώσει με παιχταράδες. Η ιταλική ομάδα παρουσιάζεται έτοιμη για τη δική της αγωνιστική αντεπίθεση. Θέλει να αφήσει πίσω της τα τρία χρόνια που έμεινε μακριά από τον τίτλο στη Serie A και φέτος να τα δώσει όλα και να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της στοχεύοντας στη κορυφή.

Διάβασε επίσης: Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ντι Μαρία με τις απειλές θανάτου κατά της οικογένειάς του

Όλο και πιο κοντά στον Κουπμάινερς η Γιουβέντους

Καθημερινά τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τη Γιουβέντους να ενισχύεται σημαντικά όλο και πληθαίνουν. Τις τελευταίες ημέρες η Γιουβέντους έχει δώσει έμφαση στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα της δώσει φτερά. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως ο μεγάλος στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» είναι ο επιθετικός της Αταλάντα, Τεν Κουπμάινερς.

Η Γιουβέντους μάλιστα έχει εκτοξεύσει την προσφορά της προτείνοντας 45 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για τα δικαιώματα του Ολλανδού. Το ρεπορτάζ του Ρομάνο αναφέρει πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους με τη Γιουβέντους. Αυτό που μένει για να κλείσει επιτυχώς η συμφωνία είναι να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ιταλικές ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version