Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άρσεναλ έχασε από τα χέρια της τη μεγαλύτερη ταλεντάρα της λόγω… αβεβαιότητας!
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχασε από τα χέρια της τη μεγαλύτερη ταλεντάρα της λόγω… αβεβαιότητας!

Η Άρσεναλ θα θυμάται για πολλά χρόνια στο μέλλον το όνομα του Τσίντο Όμπι Μάρτιν και πως τον έχασε από τις ακαδημίες της.

31.07.2024 | 01:06

Η Άρσεναλ ήταν και παραμένει μία από εκείνες τις ομάδες που δίνουν ευκαιρίες στα δικά της παιδιά. Δηλαδή στους παίκτες από τις ακαδημίες της. Ειδικά επί Αρσέν Βενγκέρ τα διαμάντια που είχαν αναδειχτεί ήταν αρκετά.

Αυτό τείνει να αλλάξει επί ημερών του Μίκελ Αρτέτα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο Ισπανός τεχνικός στηρίζεται κυρίως σε πιο έμπειρους και έτοιμους ποδοσφαιριστές, αφού θέλει όσο τίποτα να δει την ομάδα του να κατακτά επιτέλους ένα πρωτάθλημα και να τερματίζει πιο πάνω από το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Γρανίτ Τζάκα με μία ατάκα του έκανε την Άρσεναλ να νιώθει πολύ μικρή ομάδα!

Η Άρσεναλ με τον Αρτέτα καθιέρωσε τόσο τον Μπουκάγιο Σάκα, όσο και τον Έμιλ Σμιθ Ρόου αν και ο τελευταίος λόγω τραυματισμών έχασε από ένα σημείο και έπειτα τη θέση του και πλέον είναι κοντά στη Φούλαμ. Φαίνεται πως η μη χρήση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες των Λονδρέζων τρόμαξε τον Τσίντο Όμπι Μάρτιν. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας αποχώρησε από τους «κανονιέρηδες» όχι γιατί η Μπάγερν Μονάχου του δίνει περισσότερα χρήματα.

Αλλά κυρίως γιατί ένιωθε αβεβαιότητα στην Άρσεναλ για το αν θα έπαιρνε στο άμεσο μέλλον τις ευκαιρίες που ήθελε και περίμενε ότι του αξίζουν. Κάτι που μάλλον θα συμβεί με τους Βαυαρούς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Sky Sports».

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα πρέπει να βρει την χρυσή τομή!

Δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα όχι απλό. Από τη μία υπάρχουν οι υψηλές απαιτήσεις που δημιουργούνται χρόνο με τον χρόνο. Από την άλλη ο Μίκελ Αρτέτα πρέπει να βρει έναν τρόπο, ώστε να έχει ολοένα και περισσότερους παίκτες του ικανοποιημένους. Και μέσα σε όλα να βρει χρόνο για να δώσει στους πιτσιρικάδες, ώστε να… ψηθούν.

Οι Λονδρέζοι έχουν το μυαλό τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε πρώτη φάση. Παρόλα αυτά ολοένα και περισσότερο θεωρούν ότι ο Ισπανός θα βρει και γι’ αυτό το ζήτημα τη λύση που χρειάζεται, μιας και δεν παίρνει την Άρσεναλ να χάνει δικά της παιδιά που μπορούν να γράψουν ιστορία με άλλες ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version