Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λήξη συναγερμού στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την κατάσταση του παίκτη!
Τότεναμ

Λήξη συναγερμού στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την κατάσταση του παίκτη!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου προχώρησε σε δηλώσεις και έκανε ξεκάθαρο πως ο τραυματισμός του παίκτη του δεν ήταν σοβαρός.

31.07.2024 | 21:27

Η Άγγελος Ποστέκογλου προχώρησε σε δηλώσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Όλιβερ Σκιπ θα είναι έτοιμος για το φιλικό προετοιμασίας του Σαββάτου της Τότεναμ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Σκιπ υπέστη χτύπημα στο γόνατο στα τελευταία λεπτά της νίκης της Τότεναμ με 4-3 επί της K League All-Stars την Τετάρτη. Παρά τις ενοχλήσεις του, ο Σκιπ συνέχισε να παίζει αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθεις στον αγωνιστικό χώρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αγώνα στο «SPURSPLAY», ο τεχνικός της Τότεναμ υποβάθμισε τις ανησυχίες για την κατάσταση του Σκιπ, αναφέροντας ότι ο μέσος αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι. «Νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Ήταν απλά ένα χτύπημα», δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου. «Το σημαντικό είναι ότι όλοι θα πρέπει να έχουν περάσει καλά το παιχνίδι, οπότε είναι περισσότερα λεπτά για τα παιδιά».

Ο Σκιπ θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι της Τότεναμ

Το παιχνίδι είχε επίσης μια θετική εξέλιξη με τον Ράντου Ντραγκουσίν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην προετοιμασία μετά την επιστροφή του από την καλοκαιρινή διακοπή. Ο Ποστέκογλου τόνισε τη σημασία του να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ντραγκουσίν και ελπίζει ότι ο Ντέστινι Ουντόγκι θα επανέλθει σύντομα στην ομάδα. «Ήταν καλό που πήρε και ο Ράντου μερικά λεπτά συμμετοχής. Ελπίζω ότι ο Ντέστινι θα επανέλθει τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση σοκ από το αστέρι της Τότεναμ: «Πάμε να πάρουμε την Premier League και όχι… μόνο»

Συνολικά, η απόδοση της ομάδας ήταν ενθαρρυντική και ο προπονητής είναι σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας για τις επερχόμενες προκλήσεις. Η αναμενόμενη ανάρρωση του Σκιπ και η επιστροφή βασικών παικτών όπως οι Ντραγκουσίν και Ουντόγκι σηματοδοτούν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Τότεναμ, η οποία θέλει να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί τη νέα σεζόν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version