Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άφησε τα παιχνίδια και σοβαρεύτηκε η Μπαρτσελόνα – Εξαιρετική πρόταση για Όλμο
Μπαρτσελόνα

Άφησε τα παιχνίδια και σοβαρεύτηκε η Μπαρτσελόνα – Εξαιρετική πρόταση για Όλμο

Η δεύτερη επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στη Λειψία για τον Ντάνι Όλμο έχει όλες τις δυνατότητες να φέρει την πολυπόθητη συμφωνία.

01.08.2024 | 10:45

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία διάθεση να παρατήσει έτσι εύκολα την περίπτωση του Ντάνι Όλμο. Αντιθέτως, οι «μπλαουγκράνα» θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν θετική απάντηση τόσο από τον ίδιο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή όσο και από τη Λειψία που κατέχει τα δικαιώματά του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη επίσημη κρούση των Καταλανών προς τη γερμανική ομάδα πριν από λίγα 24ωρα… έπεσε στο κενό. Η Μπαρτσελόνα πρότεινε ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ, σπασμένο σε ισόποσες δόσεις των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Επιπροσθέτως έβαλε στο τραπέζι άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα έδινε στη Λειψία ως μπόνους αν ο Όλμο πετύχαινε τους υψηλούς στόχους που θα ανατεθούν σε αυτόν και την ομάδα του σε La Liga και Champions League.

Διάβασε επίσης: O Αντσελότι έμεινε να χαζεύει την ταλεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «γήινη» πρόταση της Μπαρτσελόνα για τα δικαιώματα του Ντάνι Όλμο

Το «όχι» της Λειψίας στην παραπάνω πρόταση προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επανέρχονται και σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 η δεύτερη επίσημη κρούση προς τη γερμανική ομάδα έχει σοβαρές πιθανότητες να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα δέκα με τη μορφή μπόνους. Το συνολικό ποσό είναι το ίδιο με την πρώτη πρόταση όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η Μπαρτσελόνα μειώνει το μπόνους και την αβεβαιότητα και βάζει αυτά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ στην βασική της προσφορά! Στη Βαρκελώνη υπάρχει η αισιοδοξία πως Λειψία και Ντάνι Όλμο θα αποδεχθούν την πρόταση και θα έχουμε συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version