Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανέβηκε κι άλλο η Μπαρτσελόνα – Δικός της ο Ντάνι Όλμο
Μπαρτσελόνα

Ανέβηκε κι άλλο η Μπαρτσελόνα – Δικός της ο Ντάνι Όλμο

Η Μπαρτσελόνα έκανε την υπέρβαση και τελικά ντύνει στα «μπλαουγκράνα» τον Ντάνι Όλμο!

01.08.2024 | 14:00

Μια ανάσα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις! Οι εξελίξεις τρέχουν όπως και το ρεπορτάζ στην υπόθεση Ντάνι Όλμο. Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε το πόσο πολύ θέλει τα δικαιώματα του Ισπανού επιθετικού της Λειψίας. Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρκετές ομάδες ακόμη έδειξαν το ενδιαφέρον τους όμως δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η τελική πρόταση και η συμφωνία που έρχεται για Μπαρτσελόνα – Λειψία

Το ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ανέβασε κι άλλο την προσφορά της μέσα σε λίγες ώρες και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να κάνει δικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, οι Καταλανοί προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ στη Λειψία συν τέσσερα ως μπόνους (εύκολοι στόχοι για τον παίκτη) και τρία ακόμη (δύσκολοι στόχοι για τον Όλμο).

Μπαρτσελόνα και Ντάνι Όλμο από την άλλη πλευρά τα έχουν βρει σε όλα. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο 6ετους διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2030. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξαρχής είχε δείξει το πόσο θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι. Θυμίζουμε πως ο Ντάνι Όλμο είναι προϊόν των ακαδημιών της Masia.

Διάβασε επίσης: «Ανατροπή με Νίκο Γουίλιαμς» – Πήρε την πιο άκυρη απόφαση για το μέλλον του!

Ο Ντάνι Όλμο θυμίζουμε πραγματοποίησε εξαιρετικό EURO στα γήπεδα της Γερμανίας συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου οι «Φούριας Ρόχας» να φθάσουν ως την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version