Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Αντσελότι έμεινε να χαζεύει την ταλεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

O Αντσελότι έμεινε να χαζεύει την ταλεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην αποστολή του ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που έχει βγάλει η Ρεάλ Μαδρίτης.

01.08.2024 | 10:19

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το πρώτο της φιλικό επί αμερικανικού εδάφους γνωρίζοντας την ήττα από τη Μίλαν με 1-0. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης είδε το παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… ξεμούδιασμα έπειτα από αρκετές ημέρες που οι παίκτες ρίχτηκαν στο γυμναστήριο και στα βάρη. Ο Κάρλο Αντσελότι δοκίμασε αρκετούς παίκτες, έδωσε χρόνο σε νεαρά αστέρια της ομάδας και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το εγγύς μέλλον.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μέσα στους παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους στον αγώνα ήταν και ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, Ζοάν Μαρτίνες. Ο νεαρός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Μαδριλένων για πρώτη φορά και έκανε το ταξίδι για τις ΗΠΑ όντας κανονικό μέλος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Διάβασε επίσης: Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πληρέστατη»

Αποθέωσε τον μικρό ο Κάρλο Αντσελότι

Ο Ζοάν Μαρτίνες φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της μεγάλης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και… έβγαλε μάτια με την απόδοσή του. Έπαιξε ένα ημίχρονο και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Όπως είπε και ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα: «Ο Ζοάν Μαρτίνες έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας αμυντικός για να σταθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Η παρουσία του Ζοάν Μαρτίνες στο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν έρχεται να βάλει οριστικό τέλος στα σενάρια περί απόκτησης νέου στόπερ από πλευράς Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι άλλωστε πρόσφατα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παραμείνει ως έχειν και δεν θα προβεί σε άλλη μεταγραφική κίνηση μέσα στο καλοκαίρι! Ο Ζοάν Μαρτίνες, ο νέος Σέρχιο Ράμος όπως τον αποκαλούν, ήρθε για να μείνει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version