Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O εκλεκτός του Αντσελότι για τη φετινή Χρυσή Μπάλα!
Ρεάλ Μαδρίτης

O εκλεκτός του Αντσελότι για τη φετινή Χρυσή Μπάλα!

Ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε τον δικό του εκλεκτό για τη Χρυσή Μπάλα και προφανώς είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ.

01.08.2024 | 22:37

Καλεσμένος στην εκπομπή «Obionepodcast» ήταν ο Κάρλο Αντσελότι σήμερα. Ο σπουδαίος προπονητής μίλησε για διάφορα θέματα και ένα από αυτά το διαβάσατε νωρίτερα. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το μεταβατικό στάδιο της και όλα αυτά που ήρθαν μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Επιπλέον, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στη Χρυσή Μπάλα. Φυσικά και φαβορί είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω La Liga και Champions League, αλλά δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής της που να συγκεντρώνει συντριπτικό ποσοστό. Κάλλιστα θα μπορούσε επίσης να είναι ο Ντάνι Καρβαχάλ ο οποίος κατέκτησε και το Euro 2024 με ενεργό ρόλο παντού. Διότι κι ο Νάτσο τα σήκωσε όλα, αλλά έπαιξε λιγότερο από τον Καρβαχάλ.

«Ο Βινίσιους Τζούνιορ θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, κατά τη γνώμη μου. Ο Καρβαχάλ τα πήγε επίσης πολύ καλά, κέρδισε τη La Liga, το Champions League και σκόραρε στον τελικό, κέρδισε το Euro. Αλλά ο Βινίσιους είναι ταλαντούχος παίκτης, νέος, με καλή εικόνα, κέρδισε τη La Liga, κέρδισε το Champions League σκοράροντας στον τελικό και τον ημιτελικό. Έβαλε δύο γκολ στο Μόναχο! Ο Τζουντ (Μπέλινγχαμ) είχε μια φανταστική σεζόν, ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Ο καλύτερος παίκτης της σεζόν του πρωταθλήματος. Ο Ρόντρι είναι επίσης ένας φανταστικός μέσος, ένας από τους καλύτερους μέσους της διοργάνωσης και συνεπής», είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version