Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μαρέσκα ετοιμάζει στην Τσέλσι το «πολυβόλο» που θαυμάζαμε στη Λειψία
Τσέλσι

Ο Μαρέσκα ετοιμάζει στην Τσέλσι το «πολυβόλο» που θαυμάζαμε στη Λειψία

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα έχει ενθουσιαστεί με την παρουσία του Κριστοφέρ Νκουνκού στις προπονήσεις των «μπλε».

01.08.2024 | 14:45

Μέτρια ως κακή αξιολογείται η περασμένη σεζόν για τον επιθετικό της Τσέλσι, Κρίστοφερ Νκουνκού. Ο Γάλλος σέντερ φορ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την λονδρέζικη ομάδα όμως το κακό κλίμα που επικρατούσε στο σύνολο δεν τον βοήθησε να πετύχει. Ήρθε από τη Λειψία ως έναν επιθετικό που ήταν απόλυτα συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα όμως σε μόλις 13 παιχνίδια κατέγραψε τη φτωχή συγκομιδή των τριών τερμάτων.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τώρα όμως το κλίμα στις τάξεις των «μπλε» του Λονδίνου αλλάζει! Ο Έντσο Μαρέσκα υπόσχεται στο κοινό πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ικανή να διεκδικήσει αυτό που αναλογεί στην ιστορία της. Ο Ιταλός περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα που έχουν, να αποβάλλουν την ηττοπάθεια που τους διακατείχε όλο αυτό το διάστημα και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους.

Διάβασε επίσης: Η Τσέλσι έμαθε με πόσα εκατομμύρια (συν τον Λουκάκου) μπορεί να αποκτήσει τον Οσιμέν

«Φτιάχνει» τον Νκουνκού ο Μαρέσκα

Ανάμεσα στα αστέρια που ο Ιταλός θέλει να δει να πετυχαίνουν και να κάνουν τη διαφορά είναι ο Νκουνκού. «Ήξερα τον Νκουνκού πριν έρθω εδώ. Τον λατρεύω! Μπορεί να παίξει μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ως 9αρι ή ως ακραίος επιθετικός. Είναι πολύ καλά και έχει μπει εύκολα στο σύστημα της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρέσκα για τον Γάλλο επιθετικό. Ο Νκουνκού πριν έρθει στην Τσέλσι ήταν για τέσσερα χρόνια η σταθερή παρουσία της επίθεσης της Λειψίας. Ο επιθετικός που οδηγούσε τη γερμανική ομάδα με το σκοράρισμά του στις επιτυχίες. Τώρα ήρθε η ώρα για αποδείξεις με τη φανέλα της Τσέλσι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version