Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Νιούκαστλ είναι σε συζητήσεις για τον αμυντικό που θέλει όλη η Premier League!
Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ είναι σε συζητήσεις για τον αμυντικό που θέλει όλη η Premier League!

Η Νιούκαστλ φαίνεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κρίσταλ Πάλας για τον αμυντικό που έχει συνδεθεί με όλα τα... μεγαθήρια της Premier League.

02.08.2024 | 16:00

Η Νιούκαστλ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Μαρκ Γκουέι, σύμφωνα με το «Athletic». Ο 24χρονος αμυντικός έχει διακριθεί ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Premier League και είχε σημαντική παρουσία με την Αγγλία στο Euro 2024 το καλοκαίρι, με τα «Τρία Λιοντάρια» να φτάνουν μέχρι τον τελικό αλλά να γνωρίζουν τελικά την ήττα από την Ισπανία με 2-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γκουέι βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ενώ έχει συνδεθεί και με την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Νιούκαστλ είναι η πρώτη που μπαίνει σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την Κρίσταλ Πάλας, με στόχο να εξασφαλίσει την υπογραφή του αμυντικού. Η Κρίσταλ Πάλας έλαβε την προσέγγιση της Νιούκαστλ αυτή την εβδομάδα και μια επιτυχημένη συμφωνία θα δώσει σημαντική ώθηση στην ομάδα του Έντι Χάου εν όψει της επόμενης σεζόν, με τις «Καραξάκες» να στοχεύουν αρκετά ψηλά.

Η Νιούκαστλ πάει για μία σημαντική κίνηση

Την ίδια ώρα, η Νιούκαστλ εργάζεται επίσης για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού της Σέφιλντ, Γουίλιαμ Οσούλα, ο οποίος πιθανότατα θα δοθεί κάπου δανεικός αν αποκτηθεί, καθώς θεωρείται πρότζεκτ για το μέλλον. Αντίθετα, ο Γκουέι θα είναι ένας άμεσος πρωταγωνιστής και μία από τις πιο μεγάλες μεταγραφές του αγγλικού συλλόγου.

Το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού με την Κρίσταλ Πάλας έχει διάρκεια μέχρι το 2026 και δεν υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή επέκτασή του. Αυτή η κατάσταση μπορεί να ωθήσει την Πάλας να εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει τώρα, ενώ σημειώνεται πως δεν είναι γνωστό το ποσό που συζητάνε οι δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε η ομάδα που θα δώσει λύση στο αδιέξοδο του Ζοάο Φέλιξ

Την περασμένη σεζόν, ο Γκουέι είχε 29 συμμετοχές με την ομάδα του Νοτίου Λονδίνου και ξεκίνησε σε έξι από τα επτά παιχνίδια της Αγγλίας στο Euro 2024, χάνοντας μόνο τη νίκη στα προημιτελικά επί της Ελβετίας λόγω αποβολής.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version