Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από «κλεισμένος» στην Μπαρτσελόνα… στο Λονδίνο ο χαφ της Αργεντινής!
Premier League

Από «κλεισμένος» στην Μπαρτσελόνα… στο Λονδίνο ο χαφ της Αργεντινής!

Δεν θα περιμένει για πάντα την Μπαρτσελόνα. Άφησε την La Liga και μετακόμισε στο Νησί ο Γκουίντο Ροντρίγκεζ.

03.08.2024 | 09:51

Όλους αυτούς τους μήνες τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη ήθελαν τον Γκουίντο Ροντρίγκεζ να είναι μια ανάσα μακριά από την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μέσος ολοκλήρωσε την 4ετη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μπέτις και με τη βοήθεια του μάνατζερ του αναζήτησε την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η διοίκηση Λαπόρτα είχε τον 30χρονο αστέρα στο… περίμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με την ελευθέρας του από τη Ρεάλ Μπέτις τον έκαναν αρκετά ελκυστικό για τους «μπλαουγκράνα». Παρόλα αυτά οι Καταλανοί δεν έφθασαν ποτέ στο να συνάψουν οριστική συμφωνία μαζί του. Έτσι μοιραία, ο Γκουίντο Ροντρίγκεζ δεν άφησε άλλον χρόνο να πάει χαμένος. Κοίταξε αλλού και σήμερα βρίσκεται στον δρόμο για την νέα του ομάδα.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Έφυγε από την προετοιμασία ο πρώτος – Τον έκοψε ο Φλικ!

Στη Γουέστ Χαμ ο Γκουίντο Ροντρίγκεζ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στέλνει τον έμπειρο άσσο στο Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ. Τα «Σφυριά» πίστεψαν στον Αργεντινό και τις δυνατότητές του και όπως φαίνεται επένδυσαν σε εκείνον. Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός ημέρας. Ο Γκουίντο Ροντρίγκεζ ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ. Ακολούθησαν αρκετά χρόνια περιήγησης στη Λατινική Αμερική και το καλοκαίρι του 2020 ήρθε η μεταγραφή που του άλλαξε την καριέρα.

Η Ρεάλ Μπέτις τον εμπιστεύτηκε και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Παράλληλα με το συλλογικό επίπεδο, ο 30χρονος αποτελεί σταθερό γρανάζι της Εθνικής Αργεντινής από το 2017 ως και σήμερα. Έχει ζήσει όλη τη ξέφρενη πορεία της «Αλμπισελέστε» τα τελευταία χρόνια με την κατάκτηση του Copa America και του Mundial. Ένας εξαιρετικός χαφ που ταιριάζει ιδανικά στα θέλω της Γουέστ Χαμ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version