Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζήτησε τον αντί Κέιν ο Ποστέκογλου – «Χτυπάει» παιχταρά η Τότεναμ
Τότεναμ

Ζήτησε τον αντί Κέιν ο Ποστέκογλου – «Χτυπάει» παιχταρά η Τότεναμ

Η Τότεναμ έβαλε στο... μάτι έναν εξαιρετικό επιθετικό!

03.08.2024 | 10:11

Η πρώτη χρονιά του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ είχε θετικό πρόσημο. Μπορεί τα «Σπιρούνια» να μην έκαναν τη διαφορά όμως έδειξαν μια σταθερότητα και έκλεισαν θέση στο φετινό Europa League. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός προσπάθησε στην μετά Χάρι Κέιν εποχή να διατηρήσει την ομάδα ψηλά, να της δώσει κίνητρο να παλέψει και το κατάφερε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος η Τότεναμ θα προσπαθήσει να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά. Άπαντες στον σύλλογο κατανοούν πως ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν μπορεί να είναι εφικτός. Μια θέση όμως στο επόμενο Champions League μπορεί! Για να φθάσει όμως η Τότεναμ μέχρι εκεί και να κερδίσει στον ανταγωνισμό τα μεγαθήρια που έχει για αντιπάλους της, θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που ο Ποστέκογλου βλέπει πως η ομάδα του πονάει. Όπως για παράδειγμα στη κορυφή της επίθεσης.

Διάβασε επίσης: Λήξη συναγερμού στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την κατάσταση του παίκτη!

Τα μάτια του Ποστέκογλου στραμμένα στον Σολάνκε

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Τότεναμ την απόκτηση ενός φορ επιπέδου. Την απόκτηση του παίκτη που θα προσπαθήσει να μπει στα παπούτσια του Χάρι Κέιν και θα επιχειρήσει να καλύψει το τεράστιο κενό του στη γραμμή κρούσης. Το ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως οι ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου έχουν καταλήξει στον εκλεκτό. Σε αυτόν που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

Ο μεγάλος στόχος της Τότεναμ δεν είναι άλλος από την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού της Μπόρνμουθ, Ντομινίκ Σολάνκε. Ο 26χρονος επιθετικός μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι η νούμερο ένα στη λίστα των «Σπιρουνιών». Ένας επιθετικός που ζητά – και την αξίζει – την ευκαιρία του από ομάδα του BIG6 του Νησιού. Η Μπόρνμουθ δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Για να τον αποχωριστεί ζητά από την Τότεναμ ένα ποσό μεγαλύτερο των 65 εκατομμυρίων ευρώ. Νούμερο που σαφώς δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version