Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επικός Κρόος: «Ελπίζω να μην μου δώσατε χαριστικά το βραβείο! Το άξιζα και το πήρα..»
Ρεάλ Μαδρίτης

Επικός Κρόος: «Ελπίζω να μην μου δώσατε χαριστικά το βραβείο! Το άξιζα και το πήρα..»

Ο Τόνι Κρόος αναφέρθηκε στο βραβείο που του έδωσαν οι συμπατριώτες του!

04.08.2024 | 16:50

Ο Τόνι Κρόος αναδείχθηκε κορυφαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής για την σεζόν 2023-2024, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το βραβείο του και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήραν οι συμπατριώτες του για να τον τιμήσουν. Μάλιστα, υποστήριξε πως άξιζε αυτόν τον ατομικό τίτλο, καθώς οι εμφανίσεις του και τα επιτεύγματα του την περσινή σεζόν ήταν εκπληκτικές.

Από την άλλη θεωρεί πως δεν του δόθηκε το βραβείο ως… φόρος τιμής και ως «ευχαριστώ», μόνο και μόνο επειδή τελείωσε την καριέρα του!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Κέρδισα το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς στη Γερμανία; Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια ωραία επιβεβαίωση και μια μεγάλη αναγνώριση για όσα πέτυχα την περασμένη χρονιά. Και ακόμα κι αν θα είναι η τελευταία φορά που με επιλέγουν, είναι ένα βραβείο που δεν βασίζεται σε ένα… ευχαριστώ σε έναν παίκτη που τελειώνει την καριέρα του», είπε ο Γερμανός μέσος.

«Δεν είναι κρίμα, δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή το τέλος μιας καριέρας, αλλά απλώς με την απόδοση στο γήπεδο – τουλάχιστον ελπίζω να είναι έτσι (γέλια)», ανέφερε ο Κρόος.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version