Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Άρσεναλ τον… έδιωξε σαν «άχρηστο» – Η Βιγιαρεάλ τον άρπαξε! (vid)
Άρσεναλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Άρσεναλ τον… έδιωξε σαν «άχρηστο» – Η Βιγιαρεάλ τον άρπαξε! (vid)

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την Βιγιαρεάλ! Δικός της ο Πεπέ

04.08.2024 | 18:36

Σίγουρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που πόνταραν αρκετά στην Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια, όμως… δεν τα κατάφερε στο Emirates, είναι και ο Νίκολας Πεπέ.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης που πίστευαν όλοι στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να τον έχει αγοράσει με 65 εκατ. ευρώ από τη Λιλ το 2020. Ο έμπειρος πλέον σταρ αποχώρησε το 2023 από το Emirates και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ.

Ωστόσο, στα 29 του χρόνια επιστρέφει στην La Liga για να αποδείξει πως δεν έχει “τελειώσει” ποδοσφαιρικά.

Ο Πεπέ νακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Βιγιαρεάλ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ισπανούς, οι οποίοι μέσω των social media επιβεβαίωσαν την συμφωνία με τον πρώην σταρ της Άρσεναλ!

«Η Villarreal CF έφτασε σε συμφωνία με τον Nicolas Pépé! Ο ποδοσφαιριστής θα παίζει με τα «κίτρινα» για τις επόμενες δύο σεζόν, έως τις 30 Ιουνίου 2026. Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ταχύτατος και δεξιοτέχνης. Μια σπουδαία μεταγραφή για τον σύλλογο», ανέφερε η ανακοίνωση των Ισπανών.

Μένει να δούμε αν ο 29χρονος θα καταφέρει να ηγηθεί στην νέα του ομάδα, με τον ίδιο να… δείχνει τεράστια χαρά μετά από αυτήν την εξέλιξη, καθώς επέστρεψε σε μια λίγκα που θα «φανεί» ξανά!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version