Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της τον επόμενο Σέρχιο Ράμος!
Τσέλσι

Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της τον επόμενο Σέρχιο Ράμος!

Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον νεαρό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τον κάνει δικό της.

04.08.2024 | 15:10

Αυτό το καλοκαίρι, η Τσέλσι έκανε σημαντικές κινήσεις στη μεταγραφική αγορά, εξασφαλίζοντας πολλά νεαρά ταλέντα. Απέκτησε τον 18χρονο Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, ενώ η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με την Παλμέιρας για τη μεταγραφή του Εστεβάο Γουίλιαν. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Εστεβάο είναι ακόμα 17 ετών, θα μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει 18 ετών. Ακόμη, η Τσέλσι απέκτησε τον Γιόρχενσεν, ο οποίος έκανε και καλή εμφάνιση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Τσέλσι έχει βάθος στο κέντρο της άμυνάς της, με τον Ένζο Μαρέσκα να έχει αρκετές επιλογές. Ωστόσο, οι «Μπλε» φαίνεται πως έχουν στο «μπλοκάκι» τους  το νεαρό αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», η Τσέλσι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ζοάν Μαρτίνες. Ο 16χρονος έχει συγκεντρώσει σημαντικό ενδιαφέρον, όχι μόνο από την Τσέλσι αλλά και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, πιστεύει ότι ο Μαρτίνες είναι ικανοποιημένος με την τωρινή του κατάσταση και βλέπει το μέλλον του σε αυτήν, φιλοδοξώντας να ακολουθήσει τα βήματα του ινδάλματός του, Σέρχιο Ράμος.

Η Τσέλσι θέλει τον νέο Σέρχιο Ράμος

Η εξασφάλιση του Μαρτίνες θα είναι πρόκληση για την Τσέλσι λόγω του ανταγωνισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της αποφασιστικότητας της Ρεάλ Μαδρίτης να τον κρατήσει. Παρά τα εμπόδια αυτά, το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Μαρτίνες παραμένει μεγάλο και δεν αποκλείεται στο μέλλον ο αγγλικός σύλλογος να κινηθεί για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Κάνει «κωλοτούμπα» η Τσέλσι – Κρατάει τον… κλεισμένο της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Έτσι, η Τσέλσι συνεχίζει να κινείται για νεαρούς παίκτες που θα μπορέσουν μελλοντικά είτε να την οδηγήσουν σε επιτυχίες και τρόπαια είτε να πουληθούν για ένα μεγάλο ποσό, βάζοντας χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Θυμίζουμε πως η Τσέλσι άρχισε να ακολουθεί αυτή την τακτική από όταν άλλαξε η ιδιοκτησία της ομάδας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version