Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μακελειό» στη Γιουβέντους: Ο Μότα έδιωξε επτά παίκτες!
Γιουβέντους

«Μακελειό» στη Γιουβέντους: Ο Μότα έδιωξε επτά παίκτες!

Ο Τιάγκο Μότα πήρε απόφαση ότι δεν χρειάζεται πολλούς από τους παίκτες που έχει προς το παρόν στο ρόστερ της η Γιουβέντους.

04.08.2024 | 14:00

Ο Τιάγκο Μότα όσο καιρό ήταν στην Μπολόνια κατάφερε να κάνει σπουδαίο έργο. Πάντα με το δικό του στιλ και τις δικές του αποφάσεις. Γι’ αυτό τον λόγο και η Γιουβέντους τον διάλεξε. Ο νεαρός τεχνικός δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα για να «σπάσει αυγά» και γενικότερα να κατευθύνει τον σύλλογο σε μία νέα εποχή.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να έρθουν ή να φύγουν παίκτες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που δύσκολα πέφτει έξω όσον αφορά τις ιταλικές ομάδες, από τους «μπιανκονέρι» μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα θα αποχωρήσουν πολλοί και μέχρι πρότινος σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Τιάγκο Μότα δεν έχει ενημερώσει μόνο τον Φεντερίκο Κιέζα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους: Γουέστεν ΜακΚένι, Ντε Τσέλιο, Άρτουρ Μέλο, Κόστιτς, Νικολούσι, Καβίλια και Ρουγκάνι. Η Γιουβέντους δείχνει ότι θέλει να αφήσει τελείως πίσω της τα τελευταία χρόνια, όπου τίποτα δεν πήγαινε καλά και ο Μότα το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα, αφού σκοπεύει να αφήσει μερικούς από τους βασικούς παίκτες όχι μόνο εκτός πλάνων αλλά και να αποχωρήσουν από τις τάξεις του συλλόγου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version