Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο… νέος παίζει με τα νεύρα της Μπαρτσελόνα – «Δεν φεύγει με τίποτα, εκνευρίζει τον Λαπόρτα»
Μπαρτσελόνα

Ο… νέος παίζει με τα νεύρα της Μπαρτσελόνα – «Δεν φεύγει με τίποτα, εκνευρίζει τον Λαπόρτα»

Η Μπαρτσελόνα διψάει για έσοδα, όμως... δυσκολεύει η πώληση και του Ρόκε!

04.08.2024 | 17:02

Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πλέον πως πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να φέρει έσοδα στα ταμεία της ομάδας. Ειδάλλως δεν μπορεί να προχωρήσει στο μεταγραφικό πλάνο που έχει ζητήσει ο Χάνσι Φλικ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση είναι και ο Βίκτορ Ρόκε, ο οποίος δεν έπεισε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πως μπορεί να προσφέρει.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Αλ-Χιλάλ έχει εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον της προς τον Βραζιλιάνο σταρ, προσφέροντας ένα γενναίο ποσό τόσο στον ίδιο όσο και στους Καταλανούς. Προς έκπληξη όλων όμως ο Ρόκε είπε ένα τεράστιο «ΟΧΙ» στην πρώτη πρόταση των Σαουδάραβων.

Η Αλ-Χιλάλ όμως δεν τα παρατάει και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο σύλλογος επέστρεψε με νέα ακόμα πιο βελτιωμένη οικονομικά προσφορά, όμως ο Ρόκε… δεν αλλάζει στάση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε ξανά την προσφορά της Αλ-Χιλάλ και οι Μπλαουγκράνα έχουν εκνευριστεί με την στάση που κρατάει.

Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει, καθώς θεωρεί πως η μετακίνηση του για την Σαουδική Αραβία, θα του κοστίσει πολλά στην καριέρα του, θέλοντας να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα κοιτάει τα ταμεία της και ο Ρόκε το μέλλον του…

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version