Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Σαουδάραβες… είναι ασταμάτητοι – Σπουδαία μεταγραφή, φέρνουν τον αγαπημένο του Μέσι!
Saudi Pro League

Οι Σαουδάραβες… είναι ασταμάτητοι – Σπουδαία μεταγραφή, φέρνουν τον αγαπημένο του Μέσι!

Η Αλ-Καντίγια προχωράει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση!

04.08.2024 | 18:09

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν μπει εδώ και μερικούς μήνες… πολύ δυνατά στον χώρο του ποδοσφαίρου και στοχεύουν στα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τις “πόρτες” και πλέον ολοένα και περισσότεροι σταρ του αθλήματος μετακομίζουν στην χώρα.

Η Αλ-Καντίγια είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας και στόχος είναι να κατακτήσει τίτλους από την νέα κιόλας σεζόν. Μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει τα δικά της αστέρια, καθώς πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάτσο και του Ομπαμεγιάνγκ!

Ωστόσο, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, καθώς όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η Αλ-Καντίγια ήρθε σε συμφωνία και με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Έκι Φερνάντεζ, ένας από τους πλέον ταλαντούχους και πιο «φημισμένους» Αργεντινούς ποδοσφαιριστές!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αλ-Καντίγια θα βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο μέσο, ο οποίος πρέπει ήδη να θεωρείται ποδοσφαιριστής των Σαουδάραβων.

Για τον Αργεντινό σταρ της Μπόκα είχαν δείξει ενδιαφέρον και πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, που δεν μπορούσαν όμως να προσφέρουν τα χρήματα που πρόσφερε η ομάδα της Σ. Αραβίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version