Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τσιμπάει» νεαρή… «νυχτερίδα» η Ατλέτικο Μαδρίτης αν χαλάσει του Γκάλαχερ!
Ατλέτικο Μαδρίτης

«Τσιμπάει» νεαρή… «νυχτερίδα» η Ατλέτικο Μαδρίτης αν χαλάσει του Γκάλαχερ!

Την απόκτηση του 21χρονου Ισπανού κεντρικού χαφ της Βαλένθια έχει στοχεύσει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

04.08.2024 | 22:17

Δυνατά συνεχίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης τις μεταγραφικές της κινήσεις. Μιας και σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, έκλεισε τον επόμενο παίκτη της. Αυτός ακούει στο όνομα Χάβι Γκέρα. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι γεννημένος στη Βαλένθια και με την ομώνυμη ομάδα έχει συμβόλαιο ως το 2027. Χάρη στις περσινές εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο 21χρονος κεντρικός χαφ έχει τραβήξει τα βλέμματα των «ροχιμπλάνκος».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ατλέτικο δίνει τη δυνατότητα στον Γκέρα να μεγαλώσει το κασέ του το οποίο τη δεδομένη στιγμή είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός μέσος πέρσι είχε 40 συμμετοχές με τις «νυχτερίδες», σκοράροντας τέσσερα γκολ, ενώ μοίρασε μια ασίστ.

Οι πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρουν επίσης ότι προϋπόθεση για να προχωρήσει η μεταγραφή είναι να χαλάσει εκείνη του Κόνορ Γκάλαχερ. Θυμίζουμε πως η Τσέλσι γνωστοποίησε στον Άγγλο διεθνή μέσο της ότι δεν τον υπολογίζει ο Έντσο Μαρέσκα. Ενώ ήδη φέρεται να έχει κλείσει προφορική συμφωνία με τον Χάβι Γκέρα η Ατλέτικο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version