Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φρέσκια… χυλόπιτα στην Ατλέτικο από παίκτη της Φέγενορντ!
Ευρώπη

Φρέσκια… χυλόπιτα στην Ατλέτικο από παίκτη της Φέγενορντ!

Ξεγυρισμένο όχι είπε ο κεντρικός αμυντικός της Φέγενορντ, Ντάβιντ Χάνκο, στην Ατλέτικο Μαδρίτης με μια του κουβέντα.

05.08.2024 | 00:05

Πιστός στη Φέγενορντ δηλώνει ο Ντάβιντ Χάνκο. Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ρότερνταμ απάντησε στις φήμες που τον στέλνουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Και η απάντηση αυτή δεν θα αρέσει καθόλου ούτε στους «ροχιμπλάνκος», ούτε στον κόσμο τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 26χρονος στόπερ που έπαιξε με την εθνική του ομάδα στο Euro φτάνοντας ως τους «16» (σ.σ. αποκλείστηκε από την Αγγλία) δεν θέλησε να δώσει τροφή στα media. Ούτε να προσφέρει φρούδες ελπίδες στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ναι μεν απέκτησε τον Λε Νορμάντ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά δεν θέλησε να σταματήσει εκεί την αμυντική της ενίσχυση. Στοχεύοντας δηλαδή στον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό της Φέγενορντ στην οποία ανήκει από το 2022, με συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο Χάνκο δήλωσε ενοχλημένος από τα ΜΜΕ για τον τρόπο που τον έφεραν στο προσκήνιο της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τα ΜΜΕ έλεγαν ότι το κεφάλι μου γύρισε λόγω του μισθού που θα προσέφερε η Ατλέτικο… αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχω ήδη ένα σπουδαίο συμβόλαιο εδώ. Για μένα, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι η Φέγενορντ απαιτεί περισσότερα χρήματα από την Ατλέτικο, αυτό δεν είναι κάτι που είναι στο χέρι μου και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Δεν είναι τιμωρία αν μείνω στη Φέγενορντ. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version