Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το νέο της απόκτημα!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το νέο της απόκτημα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως ο Λενί Γιορό πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

05.08.2024 | 21:32

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Λενί Γιορό, υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του πρόσφατου τραυματισμού του. Ο τραυματισμός αυτός έρχεται μετά τη σημαντική κίνηση που έκανε η Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, εξασφαλίζοντας τον Γιόρο παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από κορυφαίους συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο νεαρός αμυντικός εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα προετοιμασίας εναντίον της Ρέιντζερς. Η απόδοση του Γιορό ανέδειξε τις εξαιρετικές ικανότητες χειρισμού της μπάλας, την ψυχραιμία του υπό πίεση, δικαιώνοντας τις προσπάθειες της Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Χωρίς τον Γιορό για τρεις μήνες η Γιουνάιτεντ

Δυστυχώς, το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του Γιορό διακόπηκε όταν τραυματίστηκε στον αγώνα με την Άρσεναλ. Η Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι ο 18χρονος είχε υποστεί τραυματισμό στο πόδι, αφήνοντάς τον εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Σε πρόσφατη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Γιουνάιτεντ μοιράστηκε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λενί Γιορό, υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στο πόδι. Η καλοκαιρινή μας μεταγραφή από τη Λιλ υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φιλικού αγώνα της ομάδας με την Άρσεναλ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η αποκατάσταση του Γιόρο ξεκινά τώρα και προσβλέπουμε ότι ο 18χρονος θα επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση σε περίπου τρεις μήνες».

Διαβάστε επίσης: Δεν αστειεύεται η Γιουνάιτεντ – Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το δίδυμο της Μπάγερν!

Δημοσιεύματα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από το «The Peoples Person» ανέφεραν ότι η Γιουνάιτεντ είχε αρχικά προσπαθήσει να κρατήσει διακριτική τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιόρο, ενώ συνέχιζε να εξετάζει άλλες μεταγραφές αμυντικών. Ο σύλλογος παραμένει σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για τον Ματίας Ντε Λιχτ και υπήρχε ανησυχία ότι η δημοσιοποίηση του τραυματισμού του Γιόρο θα μπορούσε να αποδυναμώσει τη διαπραγματευτική τους θέση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version