Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους: «Τελείωσε» τον Κιέζα από τα μαγαζιά της και η Ρόμα… χαμογελάει!
Γιουβέντους

Γιουβέντους: «Τελείωσε» τον Κιέζα από τα μαγαζιά της και η Ρόμα… χαμογελάει!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως πλέον δεν πουλάει φανέλες του Φεντερίκο Κιέζα και η Ρόμα επιθυμεί να τον κάνει δικό της.

05.08.2024 | 22:16

Η Ρόμα φέρεται να… αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της για τον Φεντερίκο Κιέζα, καθώς η Γιουβέντους προσπαθεί να πουλήσει τον παίκτη πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με την «Il Corriere dello Sport», οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν τη φανέλα του 26χρονου στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του συλλόγου. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την ξεκάθαρη πρόθεση του συλλόγου να πουλήσει τον Ιταλό διεθνή το συντομότερο δυνατό.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Κιέζα δεν ταιριάζει στα πλάνα του και η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να κρατήσει έναν παίκτη με συμβόλαιο που λήγει και ο οποίος δε δείχνει πρόθεση να ανανεώσει. Ο Κιέζα έχει συνδεθεί με διάφορους συλλόγους τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Ρόμα… ψάχνεται για τον Κιέζα της Γιουβέντους

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, πολλοί υπέθεσαν ότι ο παίκτης θα πήγαινε στη Ρόμα, όπου θα είχε τη στήριξη του Ντε Ρόσι. Ωστόσο, οι «Τζιαλορόσι» επέλεξαν να υπογράψουν αντ’ αυτού τον νεότερο Ματίας Σούλε, όταν προέκυψε η ευκαιρία.

Παρόλα αυτά, η «Il Messaggero» αναφέρει ότι η Ρόμα αποφάσισε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Κιέζα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία αν η Ρόμα ανταποκριθεί στην τιμή που ζητάει η Γιουβέντους, η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γιουβέντους απέκτησε αρχικά τον Κιέζα από τη Φιορεντίνα το 2020 έναντι περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η αγοραστική αξία του ποδοσφαιριστή έχει μειωθεί σημαντικά λόγω των προβλημάτων τραυματισμών του και του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του πλησιάζει στο τέλος του.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός την… γλίτωσε – Ανανέωσε στην Γιουβέντους ο αγαπημένος του Μότα (pic)

Το μέλλον του Κιέζσ παραμένει αβέβαιο, αλλά η πιθανή μετακίνησή του στη Ρόμα θα μπορούσε να ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Η Ρόμα θα αποκτήσει έναν ταλαντούχο εξτρέμ με αποδεδειγμένη εμπειρία, ενώ η Γιουβέντους θα ξεφορτωθεί έναν παίκτη που δεν ταιριάζει πλέον στα πλάνα της και θα αποσβέσει μέρος της επένδυσής της.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version