Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός στο Conference League – Πιο βατός αντίπαλος στο Europa
Conference League

Με γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός στο Conference League – Πιο βατός αντίπαλος στο Europa

Άτυχος ξανά ο Παναθηναϊκός στην κληρωτίδα. Με γαλλική ομάδα θα πέσει αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ, ενώ πιο εύκολα είναι τα πράγματα αν περάσει τον «Αίαντα».

05.08.2024 | 20:27

Ανάμεικτα συναισθήματα μετά τις σημερινές κληρώσεις είχε ο Παναθηναϊκός. Ο κυπελλούχος Ελλάδας είδε την κληρωτίδα των Play Off του Europa League να του φέρεται με καλό τρόπο, αφού απέφυγε την Μπεσίκτας, που ήταν το μεγάλο όνομα του υπογκρούπ του κι έπεσε με τον ηττημένο του ζευγαριού της Μπόντο Γκλιμτ και της Γιαγκελόνια. Οι δυο αυτές ομάδες θα παίξουν τρίτο προκριματικό Champions League κι όποια χάσει, πέφτει με τους «πράσινους».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα δύο παιχνίδια, πάντα σε περίπτωση που προκριθεί το «τριφύλλι» απέναντι στον Άγιαξ, θα γίνουν στις 22 και 29 Αυγούστου αντίστοιχα, με το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας και το δεύτερο στο ΟΑΚΑ.




ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Με Λιβάγια πέφτει η ΑΕΚ στα Play Offs του Conference!

Άτυχος ο Παναθηναϊκός στο Conference!

Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε άτυχο αφού στα Play Offs της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την 7η ομάδα του περσινού γαλλικού πρωταθλήματος, Λανς. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά μέρες αργότερα στις 29 Αυγούστου. Θυμίζουμε πως η Λανς του ταλαντούχου προπονητή, Γουίλ Στιλ, πέρσι έπαιξε στο Champions League αφού τη σεζόν 2022-23 είχε τερματίσει 2η στο Σαμπιονά με 84 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version