Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το όνειρο της Άρσεναλ για την επίθεση βρίσκεται στο Νιούκαστλ!
Άρσεναλ

Το όνειρο της Άρσεναλ για την επίθεση βρίσκεται στο Νιούκαστλ!

Καλοί όσοι ακούγονται, πολύ καλοί! Όμως η Άρσεναλ θέλει περισσότερο από όλους τον Αλεξάντερ Ίσακ!

05.08.2024 | 09:50

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν! Τα διεθνή ΜΜΕ στέλνουν καθημερινά επιθετικούς κλάσης στην Άρσεναλ και στην αγκαλιά του Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός προπονητής όμως μέσα του έχει ονειρευτεί τον ιδανικό. Τον φορ που θα έδενε απόλυτα με το υπάρχον σύνολο και – πιθανόν – θα έκανε… παπάδες με τους «Κανονιέρηδες».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η βρετανική Independent αναφέρει σήμερα πως η Άρσεναλ θα ήθελε όσο κανέναν άλλον για την επίθεσή της τον φορ της Νιούκαστλ, Αλεξάντερ Ίσακ! Ο διεθνής Σουηδός έχει κλέψει τη καρδιά του Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός θεωρεί πως ο Ίσακ είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη γραμμή κρούσης. Ο επιθετικός που ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλον στο στυλ παιχνιδιού της λονδρέζικης ομάδας.

Διάβασε επίσης: Μαύρη… μαγεία η νέα φανελάρα που θα φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Έτοιμη να κάνει πρόταση στη Νιούκαστλ για τον Ίσακ η Άρσεναλ

Το συμβόλαιο του Αλεξάντερ Ίσακ με τη Νιούκαστλ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Η αλήθεια είναι πως η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη όμως η Άρσεναλ την παλεύει… υπογείως. Προσπαθεί να πείσει πρώτα τον παίκτη να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επίσημη κρούση στις «Καρακάξες» για τα δικαιώματα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Δύο χρόνια τώρα ο Αλεξάντερ Ίσακ αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Νιούκαστλ! Παράλληλα είναι ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της βρετανικής ομάδας. Μοιάζει δύσκολο λοιπόν να τον δούμε να μετακομίζει το φετινό καλοκαίρι στην Άρσεναλ. Δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version