Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι θα μας τρελάνεις – Δίνει 50 εκατ. ευρώ… για 20χρονο σταρ της Ατλέτικο!
Τσέλσι

Τσέλσι θα μας τρελάνεις – Δίνει 50 εκατ. ευρώ… για 20χρονο σταρ της Ατλέτικο!

Η Τσέλσι δείχνει τις διαθέσεις της για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο!

05.08.2024 | 16:12

Η Τσέλσι δεν τα παρατάει και… συνεχίζει να σπαταλά χωρίς «αύριο» δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει το ήδη σπουδαίο της και ποιοτικό ρόστερ, με εντολή του Μαρέσκα.

Αυτήν την φορά οι Λονδρέζοι έχουν ρίξει όλο τους το ενδιαφέρον στον 20χρονο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαμού Ομοροντιόν. Ο νεαρός άσος των Μαδριλένων είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους Ισπανούς ποδοσφαιριστές και η Τσέλσι βλέπει πως το μέλλον του ανήκει.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Σιμεόνε μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, όμως η προσφορά της Τσέλσι για την απόκτηση του, είναι από αυτές που… δεν μπορεί να αρνηθεί καμιά ομάδα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στην Τσέλσι είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 50 εκατ. ευρώ για τον Ομοροντιόν και οι Μαδριλένοι θα πουν το «ναι»!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες. Φυσικά και θα είναι μια ακόμα μεταγραφή-ρίσκο για τους Άγγλους!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version