Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος ο Αλμέιδα με την άμυνά του: «Με λόγια δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο»
ΑΕΚ

Έξαλλος ο Αλμέιδα με την άμυνά του: «Με λόγια δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν γι' ακόμη μία φορά με όλα όσα είδε από τους παίκτες του.

06.08.2024 | 23:40

O Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει ότι δεν είναι από εκείνους τους προπονητές που έχουν θέμα να τα πουν… χύμα και τσουβαλάτα αν και εφόσον υπάρχει η ανάγκη. Είτε μετά από ένα κακό ματς, είτε μετά από μία κακή εμφάνιση ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ θα δηλώσει όλα όσα νιώθει και πιστεύει ότι είναι σωστά.

Η ομάδα του χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία από τη Νόα με σκορ 3-1, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στα πολλά λάθη που έχουν γίνει και έχει δει από την άμυνά του, ενώ πριν τη ρεβάνς που θα γίνει στην «OPAP Arena», φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο ή σίγουρο. Μιας και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις με τα λόγια, μα με πράξεις!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα της ΑΕΚ με σκορ 3-1 από τη Νόα:

«Νομίζω ήταν ξεκάθαρο το έγινε. Έχουμε δεχθεί έξι γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε. Περιμένομε το δεύτερο ματς για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να επιμείνουμε στη φιλοσοφία μας, και στο πάθος μας. στο πάθος που έχομε δείξει εδώ και δύο χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε εδώ. Για τον κόσμο, την ομάδα και φυσικά εμάς», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version