ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League

Oh… No(ah): Η ΑΕΚ συνεχίζει τις αυτοκτονικές της τάσεις στην Ευρώπη! (vids)

H AEK αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Νόα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Oh… No(ah): Η ΑΕΚ συνεχίζει τις αυτοκτονικές της τάσεις στην Ευρώπη! (vids)

Η ΑΕΚ από την αρχή του καλοκαιριού έδειξε τις προθέσεις της με τις μεταγραφές που έκανε. Ωστόσο, άλλο θεωρία και άλλο πράξη. Εκεί οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να παλέψουν για να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα που έχουν στα χαρτιά!

Στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Νόα οι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας όχι μόνο δεν το έκαναν. Αλλά ξύπνησαν φαντάσματα του… παρελθόντος για τους τους φίλους της «Ένωσης» είδαν την ομάδα τους να δέχεται δύο γκολ -το δεύτερο πραγματικά απίθανο- και να χάνει με σκορ 3-1 στο πρώτο από τα δύο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. 

Μοιραίος για την ΑΕΚ ο Θωμάς Στρακόσια. Ο ταλαντούχος κίπερ υπέπεσε σε δύο τραγικά λάθη και συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει αυτό το εις βάρος αποτέλεσμα για την ομάδα του. Πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στις 15 Αυγούστου στο «OPAP Arena».

TO ΜΑΤΣ:

Η ομάδα που ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι ήταν η ΑΕΚ. Αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Αλμέιδα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι στο 8′ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν η κεφαλιά του Μουκουντί για λίγο πέρασε έξω από την εστία της Νόα. Παρόλα αυτά ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» το πραγματοποίησε ο Γκαρσία στο 23′.

Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον φορ της ΑΕΚ να νικάει όποιον βρήκε στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και αυτό ήταν κάτι που δεν έμελλε να βοηθήσει σε καμία περίπτωση τους φιλοξενούμενους που χαλάρωσαν πέραν του δέοντος και αυτό έμελλε να το πληρώσουν ακριβά.

Αρχικά ο Στρακόσια στο 33′ δεν έδιωξε σωστά την μπάλα. Ο ταλαντούχος κίπερ στην προσπάθειά του να ξεκινήσει το build up από πίσω έκανε λάθος πάσα και ο Πίνσον με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Το λάθος του Αλβανού κίπερ επηρέασε ψυχολογικά την ΑΕΚ που αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν. Ωστόσο, αυτό που έγινε στο 67′ ήταν κάτι χωρίς προηγούμενο. Ο τερματοφύλακας της Νόα έκανε το βολέ από την περιοχή του και με τη βοήθεια του δυνατού αέρα η μπάλα όχι μόνο έφτασε στην περιοχή της ΑΕΚ αλλά κατέληξε στα δίχτυα της με τον Στρακόσια να την βλέπει να περνάει από πάνω του!

Το 2-1 έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την ελληνική ομάδα. Η χαριστική βολή όμως έμελλε να έρθει στο 97′ από τον Γκρεγκόριο που έκανε το 3-1 που έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης και πλέον η ΑΕΚ έχει ένα… βουνό να ανέβει, ώστε να πάρει εκείνη την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στις 15 Αυγούστου στην έδρα της.













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ