Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρέα με Ντέκο ο Όλμο, προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη! (pic)
Μπαρτσελόνα

Παρέα με Ντέκο ο Όλμο, προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη! (pic)

Ο Ντάνι Όλμο βρίσκεται στη Βαρκελώνη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα!

06.08.2024 | 23:43

Ο Ντάνι Ολμο ήταν από τους «πυλώνες» της εθνικής Ισπανίας στην εντυπωσιακή πορεία της «ρόχα» μέχρι και την κατάκτηση του EURO 2024. Και όπως ήταν φυσικό, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών η Μπαρτσελόνα η οποία όπως φαίνεται κέρδισε τη μάχη!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ούσα η μοναδική ομάδα που εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον μεσοεπιθετικό της Λειψίας. Η συμφωνία επήλθε, με το ποσό να φθάνει στα 60 εκατομμύρια ευρώ προς τον γερμανικό σύλλογο, ενώ στον 26χρονο άσο, προσφέρεται εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.




Με ιδιωτικό τζετ στη Βαρκελώνη ο Όλμο

Το δεκάρι της Εθνικής Ισπανίας μάλιστα, προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βαρκελώνη! Εκεί βρίσκεται με τον πατέρα του, ανθρώπους της Μπάρτσα με μπροστάρη τον Ντέκο ο οποίος πήρε πάνω του την υπόθεση που έλαβε αίσιο τέλος. Όλο αυτό το παρεάκι ταξίδεψε μαζί ως τη Βαρκελώνη με ιδιωτική πτήση. Εις αύριον τα σπουδαία όπως όλα δείχνουν, με τον Όλμο να περνά ιατρικά και να υπογράφει ως παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version