Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει πάθει την πλάκα του με… τον επιθετικό που «ξύπνησε»!
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει πάθει την πλάκα του με… τον επιθετικό που «ξύπνησε»!

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ένα ευχάριστο νέο... πριν την εκκίνηση της σεζόν στην Αγγλία!

07.08.2024 | 23:11

Η Άρσεναλ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει στα φιλικά ματς! Στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-1 των Γερμανών στο Emirates… βγάζοντας πολλά γούστα!

Ένας από τους σκόρερ της Άρσεναλ κόντρα στην ομάδα του Αλόνσο, ήταν και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος φαίνεται να είναι αναγεννημένος, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Μικέλ Αρτέτα, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Η πρώτη αίσθηση όταν τον είδα αυτό το καλοκαίρι… ήταν κάτι διαφορετικό. Μπορούσα να το αισθανθώ. Η ενέργεια από τον Γκάμπριελ ήταν διαφορετική», τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα με δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

«Ο τρόπος που φέρεται είναι διαφορετικός. Ο τρόπος που κινείται είναι διαφορετικός… φαίνεται καλά και ελπίζω να το δούμε και στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Λονδρέζων.

Σίγουρα, η Άρσεναλ περιμένει πολλά περισσότερο από τον Ζεσούς, καθώς την περσινή σεζόν είχε μόλις 8 γκολ σε 36 αναμετρήσεις…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version