Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Fichajes: Στη λίστα της Τότεναμ ο Λιβάι Γκαρσία!
Τότεναμ

Fichajes: Στη λίστα της Τότεναμ ο Λιβάι Γκαρσία!

Δημοσίευμα-βόμβα από την Ισπανία στέλνει τον Λιβάι Γκαρσία στα υπόψιν του Άγγελου Ποστέκογλου στην Τότεναμ!

07.08.2024 | 21:01

Ο Λιβάι Γκαρθία σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, θα μπορούσε να κάνει το άλμα στην Premier League μετά από δύο σεζόν στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών σημαντικών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Τότεναμ! Η ιστοσελίδα fichajes αναφέρει την εν λόγω φημολογία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τη σεζόν 2022/23, ο 26χρονος παίκτης σημείωσε 18 γκολ, ένα εντυπωσιακό νούμερο που κατάφερε να ξεπεράσει στην επόμενη σεζόν σημειώνοντας 19 γκολ, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε 14 γκολ με τη φανέλα της Ένωσης.




«Οι Σπερς ψάχνουν να ενισχύσουν την επίθεση τους και να δουν στον επιθετικό της ΑΕΚ έναν παίκτη με τις δυνατότητες και την ποιότητα που χρειάζεται για να πετύχει στην Αγγλία. Με τον συνδυασμό της ταχύτητας, της ικανότητας και του ενστίκτου του στο σκοράρισμα, ο Λιβάι έχει αποδειχθεί ότι είναι μια συνεχής απειλή για τις αντίπαλες άμυνες και ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα που θέλει να αυξήσει την επιθετική της δύναμη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version