Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Έκλεισε Όλμο – Αυτοπροτάθηκε κι άλλη εξτρεμάρα
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε Όλμο – Αυτοπροτάθηκε κι άλλη εξτρεμάρα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αναζητά τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού στη θέση του αριστερού εξτρέμ!

07.08.2024 | 13:35

Η μηχανή της Μπαρτσελόνα παίρνει μπρος! Μετά την αρνητική απάντηση και το «ναυάγιο» με τον Νίκο Γουίλιαμς, οι Καταλανοί έτρεξαν με… 100 και έκλεισαν τον νούμερο δύο στόχο στη μεταγραφική τους λίστα. Έφθασαν σε συμφωνία με τη Λειψία για την αγορά των δικαιωμάτων του Ισπανού επιθετικού, Ντάνι Όλμο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος εξτρέμ βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Θα είναι ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα αποτελέσει βασική επιλογή του Χάνσι Φλικ στην επίθεση, δίπλα στους Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το αρχικό πλάνο της Μπαρτσελόνα όμως συμπεριλαμβάνει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης. Ο Ντάνι Όλμο πιθανόν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα ως δεκάρι.

Διάβασε επίσης: Παρέα με Ντέκο ο Όλμο, προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη! (pic)

Αυτοπροτάθηκε ο Κομάν στην Μπαρτσελόνα

H θέση του αριστερού εξτρέμ παραμένει ανοιχτή! Ο Ραφίνια για την ώρα έχει το προβάδισμα όμως ιδανικά η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να ενισχυθεί με την απόκτηση νέου παίκτη. Το ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT αποκαλύπτει πως η αναζήτηση εξτρέμ δεν έχει σταματήσει για την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, υπάρχει ένας παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο που έχει αυτοπροταθεί και εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Ο λόγος για τον Κίνγκσλει Κομάν. Ο Γάλλος διεθνής παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Το σενάριο θέλει την Μπαρτσελόνα να εξετάζει την περίπτωσή του και να μπαίνει σε διάλογο με τους Βαυαρούς είτε για δανεισμό είτε για κανονική μεταγραφή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version