Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ποστέκογλου… στέλνει τον Ριτσάρλισον και αποκτά έναν πραγματικό φορ!
Τότεναμ

O Ποστέκογλου… στέλνει τον Ριτσάρλισον και αποκτά έναν πραγματικό φορ!

Η Τότεναμ έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα της δώσει όσα πραγματικά χρειάζεται στην επίθεση.

07.08.2024 | 11:55

Λίγα πράγματα για την Τότεναμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο! Τα «Σπιρούνια» ετοιμάζονται για τη 2η σεζόν του Άγγελου Ποστέκογλου στην ομάδα και βάζουν ως στόχο ένα βήμα παραπάνω. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο φέτος σε σχέση με πέρυσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ποστέκογλου έτσι τσεκάρει καιρό τώρα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας του. Το μεγάλο θέμα είναι στην επίθεση! Εκεί χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως η Τότεναμ βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση του Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίζεται έτοιμος για την μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Διάβασε επίσης: Στο κυνήγι του αντί Όλμο η Λειψία – Οι 2+1 επιλογές των Γερμανών

Τα… ρέστα της για Σολάνκε

Η βρετανική Standard αναφέρει πως ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει βρει τον κατάλληλο για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου. Τον ιδανικό επιθετικό που μπορεί με το ταλέντο του να φέρει ακόμη και μνήμες Χάρι Κέιν στο Λονδίνο. Το βάρος των ανθρώπων της Τότεναμ έχει πέσει σε μεγάλο βαθμό στην περίπτωση του Ντομινίκ Σολάνκε.

Ο ταλαντούχος επιθετικός της Μπόρνμουθ είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο ένα στόχος της Τότεναμ. Τα «Σπιρούνια» θέλουν να τον αποκτήσουν όμως ξέρουν πως τα «Κεράσια» θα τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η Μπόρνμουθ αξιώνει ποσά που υπερβαίνουν τα 55 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της Τότεναμ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον παίκτη και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version