Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέλος τα μπάνια και η ξεκούραση για τον Μπαπέ: Ο Αντσελότι θα τον κάνει να…στάξει!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος τα μπάνια και η ξεκούραση για τον Μπαπέ: Ο Αντσελότι θα τον κάνει να…στάξει!

Ο Κιλιάν Μπαπέ επέστρεψε στη Μαδρίτη, ώστε να ξεκινήσει όσο πιο νωρίς γίνεται τη σκληρή δουλειά με τη Ρεάλ για τη νέα σεζόν.

07.08.2024 | 17:01

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ίσως και το πιο μεγάλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αλλά από την άλλη πρέπει να δείξει την ποιότητά του με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Να κατακτήσει τίτλους, να σημειώσει γκολ και να σπάσει ρεκόρ που είτε είναι… καταραμένα, είτε φαντάζουν ακατάρριπτα.

Ο Γάλλος στράικερ εδώ και χρόνια είχε δείξει ότι ήταν θέμα χρόνου να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Μιας και είχε δηλώσει πολλάκις ότι αυτό ήταν το παιδικό του όνειρο. Ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά και έγινε πραγματικότητα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Ντάνι Όλμο και δεν σταματάει εκεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ στο πρόσφατο Euro με την εθνική ομάδα της Γαλλίας δεν τα πήγε καθόλου καλά. Σημείωσε μόλις ένα γκολ (και αυτό με πέναλτι), ενώ έδωσε και μία ασίστ. Αυτή ήρθε στον ημιτελικό με αντίπαλο την Ισπανία, βρίσκοντας το κεφάλι του Κόλο Μουανί. Κατά τα άλλα έμεινε σε… ρηχά νερά αν και όλοι περίμεναν από εκείνον να πάρει τους «τρικολόρ» από το χεράκι και τους πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε συλλογικό επίπεδο. Και πιο συγκεκριμένα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος σούπερ σταρ την Τετάρτη (7/8) έφτασε στην ισπανική πόλη. Σύμφωνα με τη «MARCA», αλλά και με άλλα ισπανικά ΜΜΕ σκοπός του ήταν με το που πατήσει εκεί το πόδι του να ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται και στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Οι διακοπές για τον Κιλιάν Μπαπέ ανήκουν πλέον στο… παρελθόν!

Κιλιάν Μπαπέ: Θέλει να πετάει… φωτιές από πολύ νωρίς!

Το πρώτο μεγάλο τεστ για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το Super Cup. Η αναμέτρηση δηλαδή με την ομάδα που κατέκτησε το Europa League. Δηλαδή με την Αταλάντα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει πολύ χρόνο ως τότε. Όμως, σκοπός του είναι να φτάσει να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση τότε, ώστε να αγωνιστεί έστω και μερικά λεπτά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version