Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ολοκλήρωσε το ΜΠΑΜ η Μπαρτσελόνα- Ανακοίνωσε Όλμο! (vid)
Μπαρτσελόνα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ολοκλήρωσε το ΜΠΑΜ η Μπαρτσελόνα- Ανακοίνωσε Όλμο! (vid)

Η Μπαρτσελόνα, παρά τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά της, τελικά κατάφερε να κάνει δικό της και επίσημα τον Ντάνι Όλμο από τη Λειψία.

09.08.2024 | 16:11

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Πλέον είναι και επίσημο! Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Ντάνι Όλμο. Οι Καταλανοί χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες, ώστε να πείσουν τη Λειψία και εν τέλει να τα βρουν μαζί της για τον Ισπανό μέσο.

Εκείνος από την αρχή των διαπραγματεύσεων έδειξε με κάθε τρόπο ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, όπου τον ανέδειξε και μαζί της έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Για χάρη του ο Ζοάν Λαπόρτα έβγαλε ό,τι ρευστό είχε από τα ταμεία του συλλόγου για να τα δώσει στους Γερμανούς. Μιας και η μεταγραφή του κόστισε 60 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Οι πιο δυνατές και σκληρές στιγμές του Πέπε κόντρα σε αντιπάλους που δεν… πήγαινε και τόσο πολύ!

Η Μπαρτσελόνα θα τον χαίρεται, όμως, για πάρα πολλά χρόνια. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν γνωστό ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μαζί τους που θα έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2030. Δηλαδή θα φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με το σήμα στο στήθος για τουλάχιστον έξι σεζόν!

Με αυτή τη μεταγραφή οι Καταλανοί δίνουν τη δική τους απάντηση στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου στην αρχή του καλοκαιριού και λίγο μετά την κατάκτηση του Champions League ανακοίνωσε την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ. Παράλληλα, ο Χάνσι Φλικ θα έχει στα χέρια του έναν από τους καλύτερους μέσους του κόσμου και έναν παίκτη που έδειξε στο πρόσφατο Euro ότι μπορεί να βγει μπροστά, να ξεχωρίσει και γενικότερα να συνδυάσει την ποιότητα με το θέαμα. Κάτι που άλλωστε θέλει να επαναφέρει στο παιχνίδι της από εδώ και πέρα η Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version